Bolt pokreće franšizu i širi se na Indiju i Brazil

Bolt franšiza pomoći će bržem širenju poslovanja tvrtke, te omogućiti poduzetnicima diljem svijeta da uđu u Boltov svijet tehnologije, usluge prijevoza na zahtjev, mikromobilnosti i dostave hrane

31
Bolt

Europska platforma za mobilnost Bolt pokreće franšizu kako bi što većem broju korisnika diljem svijeta osigurao pristupačan, jednostavan i pouzdan urbani prijevoz te usluge dostave. Cilj novog programa franšize je ubrzati rast Bolta širenjem izvan glavnih tržišta u Europi i Africi, na zemlje poput Indije i Brazila.

“U 2020. godini gotovo smo udvostručili broj korisnika, kojih je sada 50 milijuna u 40 zemalja i 200 gradova. Bolt franšiza pomoći će bržem širenju poslovanja tvrtke, te omogućiti poduzetnicima diljem svijeta da uđu u Boltov svijet tehnologije, usluge prijevoza na zahtjev, mikromobilnosti i dostave hrane.

Nikita Utkins, menadžer za širenje franšize u Boltu

Uzbuđeni smo zbog mogućnosti pružanja usluge pristupačnog i jednostavnog prijevoza korisnicima iz različitih regija poput Azije i Pacifika, Latinske Amerike i šire”, izjavio je Nikita Utkins, menadžer za širenje franšize u Boltu.

Bolt će se udružiti s odobrenim franšizerima za pružanje usluga mobilnosti na pripadajućem tržištu na osnovi podjele prihoda. Poduzetnici koji se pridruže Bolt franšizi brinut će se o svakodnevnim aktivnostima tvrtke na lokalnoj razini, poput korisničke podrške i regrutiranja novih vozača partnera. Tvrtke mogu uspostaviti partnerstvo s Boltom te odabrati jednu ili više usluga koje žele pokrenuti, uključujući usluge prijevoza na zahtjev, mikromobilnost s električnim romobilima i biciklima, te dostavu hrane.

Program franšize temelji se na dugoročnoj suradnji Bolta s partnerskim organizacijama koje upravljaju lokalnim aktivnostima na odabranim tržištima.

“Već imamo dugogodišnje iskustvo s uspješnim suradnjama s lokalnim partnerima u zemljama poput Saudijske Arabije, Gruzija, Cipra i Meksika, koje nam je omogućilo da Bolt pozicioniramo kao vodeću tvrtku na navedenim tržištima. Naše iskustvo uspješnog partnerstva na visokoj razini postavilo je temelje za Bolt franšizu, koja je sada otvorena za poduzetnike koji dijele našu viziju i žele urbani prijevoz učiniti pristupačnijim, jednostavnijim i pouzdanijim“, nadodao je Utkins.

>>Bolt od investitora prikupio 150 milijuna eura