Valamar zatvorio hotele u Poreču, Rapcu i Dubrovniku

U Valamar hotelima nema sumnje niti pojave bolesti COVID-19, ali gostima u ovoj situaciji nismo u mogućnosti pružiti željenu razinu sigurnosti, kvalitete usluge i doživljaja destinacijem navodi se u obrazloženju Valamara

98
Valamar zatvorio hotele

Nakon preporuka nadležnih tijela i odluke Istarske županije kojima su ograničena javna okupljanja, zatvorene škole i vrtići te je ograničeno korištenje javnih prostora, Valamar je privremeno zatvorio hotele Diamant u Poreču i Sanfior u Rapcu.

Nakon što je krizni stožer pojačao mjere opreza na granici za državljane Njemačke, Austrije i drugih zemalja, u Valamaru su odlučili zatvoriti i hotele Lacroma i Argosy u Dubrovniku.

“U Valamar hotelima nema sumnje niti pojave bolesti COVID-19, ali gostima u ovoj situaciji nismo u mogućnosti pružiti željenu razinu sigurnosti, kvalitete usluge i doživljaja destinacije. S obzirom na zatvaranje škola i vrtića odlučili smo izaći u susret prvenstveno roditeljima te će zaposlenici Valamara biti na kolektivnom godišnjem odmoru do kraja ožujka”, navodi se u obrazloženju kompanije.

“Smatramo da Nacionalni stožer vrlo kvalitetno upravlja s ovom nesvakidašnjom situacijom te da je jedino odgovorno postupanje slijediti njihove preporuke i odluke u zajedničkom cilju što jače prevencije. Turizam je izrazito važna gospodarska grana pa će Valamar nastaviti usku suradnju s nadležnim tijelima kako bismo u što kraćem roku mogli nastaviti s pripremama za turističku sezonu”, poručuju iz Valamara.