listopad, 2018

20lis8:3018:3021 sitnica koju bih volio da mi je netko rekao kada sam krenuo u biznisEdukacija obuhvaća 21 ključnu temu s kojima se svakodnevno susreću svi poduzetnici

Prikaži više

Detalji događaja

Edukacija za poduzetnike 21 sitnica koju bih volio da mi je netko rekao kada sam krenuo u biznis obuhvaća 21 ključnu temu s kojima se svakodnevno susreću svi poduzetnici. Voditelj edukacije je Gordan Horbec, vlasnik računovodstvenog servisa Opulento, voditelj portala imamnovac.com te bloga novac.blog.hr.

Edukacija se održava već 8 godina i poslušalo ju je preko 500 polaznika.

Poduzetnici znaju da su njihove najveće vrijednosti vrijeme, novac i potrošena energija

Na intenzivnoj jednodnevnoj edukaciji raspravlja se o sljedećim temama: kako legalno izvući novac iz tvrtke, troškovi reprezentacije, prava radnika i direktora, PDV, pozajmnice tvrtki, automobili u privatne svrhe, obračun plaća i prava na povrat poreza, ugovoro djelu, ugovor o radu, amortizacija, račun dobiti i gubitka, kako naplatiti dug, avansna plaćanja, edukacije zaposlenika, putni nalozi, poslovanje s inozemstvom, evidencije, najam prostora, inventura, donacije itd.

Fokus je na financijama, porezima i računovodstvu. Seminar je napravljen tako da u jednom danu naučite sve “sitnice” koje će vam olakšati vođenje tvrtke i smanjiti mogućnosti grešaka i potencijalnih kazni.

Nakon edukacije polaznici će steći uvid u praktički sve što bi jedan poduzetnik trebao znati o zakonima i pravilima koji reguliraju njegovo poslovanje u Hrvatskoj. Cilj edukacije je da na jednom mjestu nauči sve bez da istražujete na stotine propisa i zakona.

Seminar 21 sitnica koju bih volio da mi je netko rekao kada sam krenuo u biznis

Cijena: 1.200,00 kn + pdv

Vrijeme i mjesto: 20. listopad 2018., 9:30 – 18:30 h

Mjesto: Almeria centar, Zagreb

Prijava za seminar

Više o programu i predavaču

Vrijeme

(Subota) 8:30 - 18:30

Lokacija

Almeria centar

Ulica grada Vukovara 284

Organizator

Opulento Svetice 36

X
X