Iris Ernst nova je direktorica u Deloitteu Hrvatska

Iris Ernst ima gotovo 20 godina iskustva u financijskom savjetovanju i pružanju transakcijske podrške pri prodaji i kupnji društava u sklopu due dilligence projekata u Europi i Aziji

75
Iris Ernst
Iris Ernst nova je direktorica u Deloitteu Hrvatska

Iris Ernst pridružila se timu stručnjaka Odjela za financijsko savjetovanje u Deloitteu Hrvatska gdje će biti zadužena za daljnji razvoj usluga financijskog savjetovanja na transakcijama spajanja i preuzimanja firmi u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji.

Iris Erns ima gotovo 20 godina iskustva u financijskom savjetovanju i pružanju transakcijske podrške pri prodaji i kupnji društava u sklopu due dilligence projekata u Europi i Aziji. Prije no što se pridružila Deloitteu, bila je partnerica u KPMG Caspian, koje pokriva 6 zemalja Srednje Azije i Kavkaza, sa sjedištem u Kazahstanu, gdje je bila na čelu Odjela za transakcije i ključna osoba u njegovu uspostavljanju i razvijanju poslovnih praksi.

,,Veliko mi je zadovoljstvo pridružiti se Deloitteovu odjelu financijskog savjetovanja i raditi s izvrsnim timom stručnjaka. Spremna sam pružiti svoje dugogodišnje iskustvo i znanje kako bih pomogla kompaniji u daljnjem razvoju i postizanju ciljeva. Ovaj odjel ima izvanrednu reputaciju u pružanju najboljih usluga klijentima i radujem se postati dio tima stručnjaka koji čine ovu reputaciju mogućom. Veselim se uspješnoj suradnji, kao i stvaranju novih prilika za naše klijente.”, izjavila je Ernst.

Tijekom karijere Iris je uspješno vodila brojne transakcije spajanja i preuzimanja, s vrijednostima do 2,4 milijarde USD, u gotovo svim sektorima ekonomije, uključujući telekomunikacije, hotelijerstvo, energetiku i prirodne resurse, automobilsku industriju, marketing, zdravstvo i bankarstvo. Također, sudjelovala je u raznim inicijativama, uključujući uspostavljanje centra za rad s klijentima iz Private equity sektora, sudjelovanje na konferencijama u svojstvu izlagača, organizaciju seminara za klijente te predavanja za studente i pisanje članaka za eminentne poslovne časopise u Srednjoj Aziji.

Članica je ACCA-e (Udruga ovlaštenih računovođa) od 2008. godine, a diplomirala je na dva smjera poslovne ekonomije na zagrebačkom ekonomskom fakultetu.