Naslovnica Poduzetnik Financiranje

Financiranje

IntechOpen

Prosperus Growth ulaže u riječki IntechOpen

Fond rizičnog kapitala Prosperus Growth u svojoj trećoj transakciji od osnutka uložio je u IntechOpen, uspješnu hrvatsku kompaniju koja je svjetski lider na tržištu Open Access Book znanstvenih knjiga
Bellabeat

Bellabeat pri kraju je zaključivanja treće runde dokapitalizacije

Aranžer financiranja je investicijska banka Bank of America. Postupak ulaganja svježeg kapitala namijenjenog daljnjem razvoju i rastu Bellabeata započeo je u travnju, a trebao bi biti zaključen do kraja mjeseca siječnja ove godine.
Bolt

Bolt prikupio još 628 mil. eura kapitala i sada je procijenjen na 7,4 mlrd...

Markus Villig, susonivač i izvršni direktor Bolta, smatra da je dostava namirnica ključno područje na koje se tvrtka treba fokusirati u budućem razdoblju. Najavio je da će taj poslovni segment u budućem razdoblju uložiti "stotine milijuna".
Pet javnih poziva za dodjelu sredstava iz Fonda solidarnosti EU

Objavljeni javni pozivi za dodjelu sredstava iz Fonda solidarnosti EU za obnovu infrastrukture

Objavljeno je pet javnih poziva za dodjelu sredstava iz Fonda solidarnosti Europske unije za financiranje šteta od potresa 28. i 29. prosinca 2020. vrijednih milijardu kuna

EIF i UniCredit osigurat će do 325 mil. eura jamstava za hrvatski MSP sektor

Europski investicijski fond osigurat će UniCreditu jamstva u vrijednosti 700 milijuna eura, što će zajmodavcu omogućiti financiranje u iznosu do milijardu eura za mala i srednja poduzeća u Hrvatskoj, Bugarskoj, Slovačkoj i Sloveniji.
Agrivi

“Održivi” fond Feelsgood ulaže u Agrivi 5,6 milijuna kuna

Društveni utjecaj Agrivija danas direktno i indirektno obuhvaća više od 100 milijuna ljudi i čak 12 od 17 ciljeva održivog poslovanja UN-a. Vizija tvrtke je promijeniti način proizvodnje hrane i pozitivno utjecati na više od milijardu ljudi.
Fil Rouge Capital

Prijave za akceleratorski program FRC-a otvorene do 10. siječnja

Fil Rouge Capital planira investirati u predane i strastvene osnivače s uvjerljivim poslovnim konceptom ili inovacijom u odabranim sektorima interesa. Potreban je osnovni MVP, a prednost će imati startupi koji već imaju korisnike i kupce.
VIP Startup Mreža

Express Print najuspješnji startup Virovitičko-podravske županije

Projekti Express Print i Boho Home pobjednici su programa VIP Startup Mreža kojeg je organizirala Mreže inkubatora Virovitičko-podravske županije uz podršku Županije. Projekt Express Print nagrađen je s 50.000 kuna, dok je Boho Home nagrađen s 20.000 kuna.
Include

Include na Funderbeamu prikuplja do milijun eura novog kapitala.

Solinski startup Include u četvrtak je lansirao novu, treću po redu kampanju za prikupljanje kapitala na Funderbeam platformi, u kojoj planira od zainteresiranih investitora prikupiti do milijun eura novog kapitala.
BE-ON

Feelsgood ulaže 1,3 mil. eura u startup za financijsko savjetovanje

Feelsgood, prvi hrvatski fond rizičnog kapitala za investiranje s društvenim učinkom, sklopio je ugovor o ulaganju u domaći startup BE-ON, specijaliziran za financijsko savjetovanje građana u financijskim poteškoćama.
Miret

Startup Miret na Funderbeamu u manje od 24 sata prikupio 1,75 mil kn

Kampanja na Funderbeam platformi lansirana je 23. studenog i predviđeno je da traje najkasnije do 21. prosinca (ili do ostvarenja punog iznosa), s ciljem prikupljanja investicije u iznosu od 560 tisuća eura
Startup Factory

Startup Factory: Pobjednici – rješenja za medicinu i zelenu ekonomiju

Ove godine pobjedu su odnijela medicinska rješenja i rješenja za zelenu ekonomiju. Pobjednički timovi su Digicyte, Go Green Ozonator, Polypharm Solutions i PsyFlux, a Grad Zagreb pobjednike je nagradio s po 200.000 kuna
Marina Punat

Marina Punat raspisala natječaj za dodjelu potpora lokalnim udrugama

Cilj natječaja je poticanje projekata i sadržaja koji podižu kvalitetu života i rada mještana, odnosno koji će za posljedicu imati uključivanje što većeg broja građana u društveno važna događanja te unapređenja kvalitete života.
Startup factory 2021

Odabrano dvanaest timova za Startup Factory 2021.

Finale Startup Factoryja održat će se 23. studenoga na međunarodnoj startup konferenciji Zagreb Connect gdje će najbolji timovi za razvoj osvojiti bespovratna novčana sredstva Grada Zagreba u iznosu od 800.000 kuna
Tridero

Fil Rouge Capital investirao 325 tisuća eura u Tridero

Tridero, platforma za povezivanje dobavljača i kupaca u aditivnoj (3d printing) i CNC industriji, osigurala je investiciju u iznosu od 325 tisuća eura od Fil Rouge Capital fonda za daljni razvoj i rast platforme.
Wespa Spaces

Wespa Spaces planira prikupiti 300.000 eura za širenje kapaciteta

Wespa trenutno raspolaže s više od 3000 četvornih metara prostora na Zavrtnici u Zagrebu i nudi 320 mjesta za rad, zone za rekreaciju i odmor, restoran i caffe bar, event prostor i studio.

PRATITE NAS

945ObožavateljiLajkaj
52SljedbeniciSlijedi

NAJNOVIJE

ODABRANO

EVAP 404

EVAP 404 – ekološko sklonište u slučaju elementarnih nepogoda

Evap 404 privremeno je sklonište za ljude pogođene elementarnom nepogodom. Prirodni materijali, jednostavno sastavljanje i transportiranje te modularnost osnovne su karakteristike ovog rješenja za sve kojima je potreban privremeni smještaj.
X
X