Mario Müller novi je član Uprave Kraša

Četverogodišnji mandat počinje mu 1. lipnja. Kao novi član Uprave Müller će biti zadužen za operativne poslove koji uključuju proizvodnju i održavanje, nabavu investicije i logistiku.

72
Mario Müller

Mario Müller imenovan je novim članom Uprave Kraša na današnjoj sjednici Nadzornog odbora kompanije, a četverogodišnji mandat počinje mu 1. lipnja.  Kao novi član Uprave Müller će biti zadužen za operativne poslove koji uključuju proizvodnju i održavanje, nabavu investicije i logistiku.

Imenovanjem novog člana Uprave prestao je mandat Neveni Pivac na mjestu zamjenice člana Uprave te se ona vraća na poziciju članice Nadzornog odbora Kraša.

Mario Müller zaposlen je u Krašu od 2014. godine kao prokurist za dvije Kraševe distributerske tvrtke u Srbiji te Bosni i Hercegovini, dvije godine nakon postaje direktor izvoza, a zatim direktor Službe prodaje. Svoj poslovni put započeo je u Saponiji u kojoj je radio punih 15 godina, od čega zadnjih pet godina na poziciji člana Uprave. Godine 2011. ulazi u konditorsku industriju kao direktor Kandita.

Modernizacija proizvodnje

„Dio sam Kraševog tima skoro 10 godina, dobro poznajem sustav i svjestan sam svih Kraševih kvaliteta i potencijala. Zahvalan sam što mi je ukazano povjerenje i što ću na ovoj odgovornoj poziciji imati priliku zajedno s kolegama raditi na modernizaciji cjelokupne proizvodnje te novim investicijama. Također, dugoročni je cilj učvrstiti lidersku poziciju Kraša u konditorskoj industriji na domaćem tržištu i široj regiji pa ćemo biti usmjereni na daljnji razvoj i prepoznavanje novih prilika. Ovi poslovni ciljevi svakako imaju višu svrhu – a to je da je Kraš i dalje u službi svojih zaposlenika, partnera, dioničara i da sve ono što radimo u konačnici bude na zadovoljstvo potrošača“, kazao je Mario Müller, član Uprave Kraša.

Darko Džinić dolazi na mjesto direktora službe prodaje Kraša. Posljednjih 18 godina bio je član tima prodaje s različitim zaduženjima. Tako je od 2012. godine vodio domaću prodaju, a posljednje je tri godine bio zadužen za upravljanje odjelom ključnih kupaca.