Hyatt Regency Zadar Maraska

Prvi zadarski hotel s pet zvjezdica otvara se u iduće godine

Hotel Hyatt Regency Zadar Maraska raspolagat će sa 133 smještajne jedinice, a trebao bi imati do 140 zaposlenih. Hotel će biti otvoren u sezoni 2024. godine, potvrdio je predsjednik Uprave i izvršni direktor Doğuş grupe Ferit Şahek.
Noć muzeja

Ne zaboravite na Noć muzeja u petak, 27. siječnja

Noć muzeja održat će se ove godine u petak 27. siječnja, pod sloganom "Muzeji su važni!”. Sudjelovat će 184 muzejske i druge institucije s 449 programa.
Baraćeve špilje

Rakovica: Otvoren Speleon – Centar podzemne baštine Baraćeve špilje

Posjetiteljski centar se prostire na 1200 četvornih metara. Od toga je 850 četvornih metara namijenjeno za izložbu stalnog postava koji prezentira prirodnu i kulturnu baštinu rakovičkog područja kroz četiri teme – speleologija, geologija, arheologija i paleontologija
Hotel Bellevue

Prodaje se kultni splitski Hotel Bellevue

Nad splitskim hotelom Bellevue prije više od 20 godina otvoren je stečajni postupak, a Skupština vjerovnika je prije mjesec dana jednoglasno donijela odluku o prodaji.

Kroz četiri najveće hrvatske zračne luke lani prošlo 9,2 milijuna putnika

Najviše putnika zabilježno je u zagrebačkoj zračnoj luci, 3,1 milijuna, slijedi Split s 2,9 milijuna putnika, Dubrovnik s 2,15 milijuna putnika te Zadar s 1,1 milijunom putnika.

Lošinjski Alfred Keller najbolji europski fine dining hotelski restoran

Lošinjski restorani Alfred Keller i Matsunoki probijaju se prema svjetskom gastronomskom vrhu, potvrdila su nova priznanja koja dodjeljuje World Culinary Awards.
Rovinj

Brnjac: Prihodi od stranih turista na razini cijele godine oko 13 mlrd eura

Prihodi od stranih tursita u devet mjeseci prošle godine iznosili su 11,64 milijarde eura i viši su za 23 posto u usporedbi s istim razdobljem 2019. godine, pokazuju podaci Hrvatske narodne banke
Ryanair

Ryanair najavio šest novih linija prema Hrvatskoj

Niskotarifni europski zračni prijevoznik Ryanair najavio je za sljedeću ljetnu sezonu pokretanje sedam novih linija u regiji, od toga čak šest u Hrvatskoj.
izložba "Jedan svijet"

U Zadru otvorena izložba djela hrvatske moderne umjetnosti

U Providurovoj palači u Zadru otvorena je izložba "Jedan svijet", reprezentativni pregled djela hrvatske moderne umjetnosti iz postava zbirke Nacionalnog muzeja moderne umjetnosti u Zagrebu. Izložba će se moći razgledati u iduće dvije godine.
Heritage Hotel Stypia Crikvenica

Crikvenički Jadran uzeo u zakup heritage hotel Stypia

Crikvenički Jadran uzeo je u desetogodišnji zakup heritage hotel Stypia u središtu Crikvenice, koji je potpuno obnovljen prošle godine.

Split povisuje paušalni porez za iznajmljivače na 1500 kn po krevetu

Paušalni porez na dohodak za splitske iznajmljivače porast će s 350 kuna po krevetu na maksimalni iznos od 1500 kuna po krevetu.

Izraelska tvrtka preuzela riječke Jadran hotele

Izraelska tvrtka Brown Hotels Grupa novi je većinski vlasnik Jadran hotela iz Rijeke, u čijem sastavu posluje sedam hotela, dva restorana i kamp koji se nalaze na području Rijeke, Kostrene i Kraljevice.
kratkoročno iznajmljivanje smještaja

Europska komisija uvodi pravila za kratkoročno iznajmljivanje smještaja

Europska komisija (EK) pokrenula je inicijativu usmjerenu na smanjenje slučajeva iznajmljivanja na crno i bolje kontrole iznajmljivača na internetskim platformama za najam.
Zračna luka Zadar

Zadarska zračna luka među 4 najbolje luke u kategoriji do 5 milijuna putnika

Zračna luka Zadar, koje je nedavno po prvi put u svojoj 54-godišnjoj povijesti dočekala milijuntog putnika odnosno putnicu u jednoj godini, ušla je na usku listu najboljih zračnih luka u kategoriji do 5 milijuna...
Modra špilja

PBZ CO će dokapitalizirati komišku tvrtku Modra špilja s 22 mil. kuna

Društvo za upravljanje mirovinskim fondovima PBZ Croatia osiguranje planira s 22 milijuna kuna dokapitalizirati komišku hotelsko-ugostiteljsku tvrtku Modra špilja.
dani hrvatskog turizma

Rovinj najbolje turističko odredište, a Retropatija događaj godine

Dani Hrvatskog turizma, najveći skup turističkih djelatnika u zemlji, završen je u subotu drugim krugom dodjele nagrada najboljima u turizmu. Odredište godine je grad Rovinj, a nagradu za životno djelo dobili su Dane Slamić i posthumno Franko Lukež.

PRATITE NAS

ObožavateljiLajkaj
SljedbeniciSlijedi

ODABRANO

NAJNOVIJE

Marina Martinić Kavur Genos

Marina Martinić Kavur: Majčinstvo bi se trebalo računati kao iskustvo u managementu

Naše tijelo uz kronološku dob ima i biološku dob te one najčešće nisu iste, pojasnila nam je doktorica znanosti molekularne biologije Marina Martinić Kavur, voditeljica istraživanja i razvoja GlycanAgea
X
X