Marko Bolanča

Marko Bolanča u Upravi Addiko banke umjesto Ivana Jandrića

Dosadašnji član Uprave, Ivan Jandrić, povlači se s mjesta člana Uprave iz osobnih razloga. Uz Marka Bolanču, Upravu Addiko banke čine Mario Žižek, predsjednik Uprave, te Ana Dorić Škeva.
Boris Rivić

Boris Rivić novi je predsjednik Uprave Arsano Medical Group

Uz Borisa Rivića, menadžment Arsano Medical Group čine Alen Akšamija, glavni financijski direktor i Sandra Morović, glavna medicinska direktorica.
Hrvoje Gorajščan

Hrvoje Gorajščan novi je glavni izvršni direktor Q-a

Hrvoje Gorajščan na funkciju glavnog izvršnog direktora dolazi s pozicije suvlasnika i glavnog tehničkog direktora Q-a na kojoj je bio posljednjih pet godina.

Peter Corfitsen novi je generalni direktor tvrtke Rijeka Gateway

Rijeka Gateway je tvrtka koja upravlja novim kontejnerskim terminalom (u izgradnji) u Rijeci, u zajedničkom vlasništvu kompanija Maersk Grupe kroz APM Terminals i ENNA Naturalis Grupe kroz ENNA Logic.
Sanja Ančić Čurković

Sanja Ančić Ćurković nova direktorica i voditeljica ESG-a u Provectus Capital Partners

Sanja Ančić Ćurković je u PCP došla iz McKinsey & Company, gdje je radila kao menadžment konzultant na raznim strateškim i operativnim projektima primarno u zdravstvenoj industriji, u kojoj je i radila prije dolaska u McKinsey & Company
Vladimir Karmelić

Arhitektonski studio 3LHD dobio novog direktora

Arhitektonski studio 3LHD imenovao je Vladimira Karmelića na poziciju direktora. Karmelić preuzima upravljanje uredskim poslovanjem i odnosima s klijentima i suradnicima od dosadašnje direktorice Romane Ilić koja prelazi na novu funkciju unutar 3LHD tima.
Siniša Komnenović

Siniša Komnenović novi je direktor tvrtke Baumit Hrvatska

Siniša Komnenović preuzeo je novu ulogu od 1. ožujka ove godine. Dosadašnji direktor tvrtke Dorijan Rajković preuzeo je ulogu CEO-a Baumit Grupe.
Mihael Furjan

Mihael Furjan ponovno izabran za predsjednika HUP-a

Na 80. izbornoj Sjednici Vijeća članova za predsjednika Hrvatske udruge poslodavaca u narednom trogodišnjem mandatu izabran je Mihael Furjan, predsjednik Uprave Pliva Hrvatske.
Katarina Kraljević

Katarina Kraljević od 1. kolovoza ulazi u Upravu Erste banke

Zdenko Matak, član uprave Erste&Steiermärkische Bank d.d., odlučio je povući se sa svoje dosadašnje funkcije.s istekom važećeg mandata 31. srpnja 2024. godine. Zamijenitbće ga Katarina Kraljević.

Upravno vijeće HANFA-e dobilo još jedan šestogodišnji mandat

Upravno vijeće predvodit će, kao i do sada, predsjednik Ante Žigman, a članovi Upravnog vijeća bit će Jurica Jednačak, Antun Palarić, Tomislav Ridzak te Anamarija Staničić, koja dolazi na mjesto dosadašnje članice Ilijane Jeleč.
Iva Bencun

Iva Bencun jednoglasno izabrana za direktoricu Turističke zajednice Zadra

Iva Bencun jednoglasno je izabrana za direktoricu Turističke zajednice grada Zadra. Naslijedit će Marija Paleku koji je podnio ostavku zbog pritiska javnosti i lokalne politike zbog službenog puta u New York. Iva Bencun prva...
Sanjin Katinic

Sanjin Katinić novi je partner u Deloitteu Srednja Europa

Sanjin Katinić, bit će zadužen za jačanje i širenje Deloitteovog poslovanja vezanog uz SAP rješenja u Srednjoj Europi,
Nataša Rapaić

Nataša Rapaić od 1. srpnja bit će predsjednica Uprave HT-a

Nataša Rapaić 2010. imenovana je na funkciju operativne direktorice Sektora za marketing za privatne korisnike, a od 1. veljače 2013. članica je Uprave HT-a d.d. i glavna operativna direktorica za privatne korisnike
Hrvoje Bujanović

Ministarstvo gospodarstva privremeno će voditi Hrvoje Bujanović

Vršiteljem dužnosti ministra gospodarstva i održivog razvoja imenovan je dosadašnji državni tajnik Hrvoje Bujanović koji će tu dužnost obavljati do izbora i imenovanja novog ministra.

Zgroženi Plenković smijenio ministra Filipovića i njegova posebnog savjetnika

Osim sumnji u korupciju, prema reakcijama Andreja Plenkovića za njega je mnogo veći krimen prosljeđivanje informacija iz Vlade oporbenim strankama, konkretno Mostu. Riječ je o situaciji bez presedana, kaže Plenković.
Vice Oršulić

Vice Oršulić i službeno imenovan predsjednikom Urave HEP-a

Na prijedlog Vlade RH, predsjednikom Uprave Hrvatske elektroprivrede imenovan je Vice Oršulić na mandat od šest mjeseci, do provedbe javnog natječaja za predsjednika Uprave

PRATITE NAS

ObožavateljiLajkaj
SljedbeniciSlijedi

ODABRANO

NAJNOVIJE

Edita Misirić Vrkljan

Edita Misirić Vrkljan: Najvažnija poduzetnička osobina je upornost

LifeBuzz.hr, portal s fokusom na inspirativne životne priče, slavi svoj prvi rođendan. Razgovarali smo s vlasnicom i urednicom portala Editom Misirić Vrkljan o prvih godinu dana rada i izazovima koje nosi poduzetništvo
Renata Lovrenčić;

Renata Lovrenčić: Nestanak srednjeg građanskog sloja najveća je opasnost za poduzetnike

Na tržištu se primjećuje lagani nestanak srednjeg građanskog sloja koji su uvijek i svima bili najbolji kupci, istaknula je Renata Lovrenčić, pravnica koja je svoju strast prema cvijeću pretvorila u uspješan biznis
X
X