Nikola Bašić dobitnik nagrade “Viktor Kovačić” za životno djelo

Projekt preuređenja nekadašnje Jašionice u urede Zemljišno-knjiškog odjela Građanskog suda u Zagrebu arhitekta Davora Bušnje najuspješnije je ostvarenje u svim područjima arhitektonskog stvaralaštva u prošloj godini,
Iris Ernst

Iris Ernst nova je direktorica u Deloitteu Hrvatska

Iris Ernst ima dvadeset godina iskustva u financijskom savjetovanju i pružanju transakcijske podrške pri prodaji i kupnji društava u sklopu due dilligence projekata u Europi i Aziji.
Mario Müller

Mario Müller novi je član Uprave Kraša

Mario Müller bit će zadužen za operativne poslove koji uključuju proizvodnju i održavanje, nabavu investicije i logistiku.
Gea Kariž

Gea Kariž imenovana direktoricom Mastercarda u Hrvatskoj

Gea Kariž je imenovana direktoricom Mastercarda u Hrvatskoj čime preuzima ulogu Cosmina Vladimirescua koji prelazi na poziciju generalnog direktora za Hrvatsku i Rumunjsku.

Mikuljanu, Škurli i Ivančiću produžuje se mandat u NO INA-e

Vlada je predložila da se na predstojećoj skupštini INA-e, zakazanoj za 15. lipnja ove godine, produži mandat predstavnicima države u Nadzornom odboru kompanije do kraja godine.
Anastazija Vasileva Pokrajac

Anastazija Vasileva Pokrajac preuzima Adrija regiju u Belupu

Anastazija Vasileva Pokrajac gotovo dvanaest godina radila je u farmaceutskoj kompaniji Alkaloid iz Skopja.
Hrvoje Filipović

Hrvoje Filipović novi je član Uprave Allianza Hrvatska

Hrvoje Filipović se pridružio dosadašnjoj Upravi koju čine predsjednik Daniel Matić i članovi Marijana Jakovac, Slaven Dobrić i Josipa Parać Bistrović
Marko Njavro

Marko Njavro imenovan izvršnim direktorom za operativno poslovanje Franck Grupe

Marko Njavro bit će odgovoran za daljnje unapređenje i modernizaciju poslovnih procesa unutar Francka, kao i jačanje inovativnog i razvojnog potencijala kompanije te Frankovih brendova.
Ivan Gabrić

Ivan Gabrić predsjednik Uprave IN2 grupe

Ivan Gabrić novi je predsjednik Uprave In2 grupe. U Upravi će se pridružiti Sanji Svilokos, članici Uprave za poslovanje, i Snježani Stanković, članici Uprave za financije u upravljačkom timu grupacije.
Tomislav Kramarić

Tomislav Kramarić novi predsjednik Uprave Mercatora

Nakon što od prosinca prošle godine kao član Uprave Tomislav Kramarić vodi maloprodaju Mercatora, sada preuzima odgovornost za cjelokupno poslovanje kompanije
Tina Jurjević

Tina Jurjević nova je članica Uprave Bipa Hrvatska

Dosadašnja Operativna direktorica BIPE Hrvatska Tina Jurjević imenovana je članicom Uprave, a bit će nadležna za sektore marketinga, nabave, prodaje, tehnike i ekspanzije.
Viktor Olujić

Viktor Olujić i Hrvoje Habjanec u upravi Monri Paymentsa

Olujić će kao član Uprave biti zadužen za koordinaciju tehničkih timova te sudjelovati u razvoju novih proizvoda i servisa, a Habjanec za segment softvera za blagajne i HoReCa rješenja
Slavko Ledić

Slavko Ledić preuzima dužnost pomoćnika predsjednika Uprave Tommyja

U sklopu restrukturiranja prerasporedit će se i portfelj poslova unutar Uprave Tommyja, a Slavko Ledić će imati važnu ulogu u novoj organizaciji, najavio je vlasnik Tommyja Tomislav Mamić.
Davor Bošnjaković

U mjesec dana ostavku podnio i drugi član Uprave Kraša

Tri tjedna nakon što je objavljeno da je predsjednik Uprave Kraša Slavko Ledić podnio ostavku iz osobnih razloga, njegovim stopama krenuo je i član Uprave Davor Bošnjaković.

Goran Končar – novi partner u Deloitteu Hrvatska

Goran Končar, dosadašnji direktor u Odjelu revizije i savjetovanja, od 1. lipnja 2023. postaje partner u Deloitteu, a bit će zadužen za daljnji razvoj usluga revizije i savjetovanja u Hrvatskoj.
Richard Kraska

Infobip ima novog financijskog direktora

Richard Kraska u Infobip je stigao s pozicije financijskog direktora u tvrtki RealPage, nekretninske softverske platforme s liderskom pozicijom na američkom tržištu najma, koje se procjenjuje na 250 milijardi američkih dolara.

PRATITE NAS

ObožavateljiLajkaj
SljedbeniciSlijedi

ODABRANO

NAJNOVIJE

Marina Martinić Kavur Genos

Marina Martinić Kavur: Majčinstvo bi se trebalo računati kao iskustvo u managementu

Naše tijelo uz kronološku dob ima i biološku dob te one najčešće nisu iste, pojasnila nam je doktorica znanosti molekularne biologije Marina Martinić Kavur, voditeljica istraživanja i razvoja GlycanAgea
X
X