Karijere

Klemens Haselsteiner

Klemens Haselsteiner od siječnja postaje glavni izvršni direktor Strabaga

Klemens Haselsteiner je u Upravnom odboru od 2020. godine, a poziciju izvršnog direktora će preuzeti od siječnja 2023., nakon što će s te pozicije nakon deset godina odstupiti Thomas Birtel.
Hrvoje Ljubičić

Hrvoje Ljubičić novi izvršni direktor Ingemarka

Hrvoje Ljubičić novi je izvršni direktor Ingemarka, zagrebačke agencije za razvoj softvera prema narudžbi. Na toj poziciji naslijedio je osnivača tvrtke, Viktora Matića, koji je tvrtku uspješno vodio od 2006. godine.
ravnatelj Fonda za obnovu

Osam kandidata na razgovoru za ravnatelja Fonda za obnovu

Objavljeni su samo inicijali i dob kandidata, a u pozivu na razgovor navedeno je da će kandidati o rezultatima javnog natječaja biti obaviješteni najkasnije u roku od 45 dana od dana isteka roka za podnošenje prijava.

Domagoj Stunić i Gordan Pešić novi članovi Uprave DOK-ING-a

Domagoj Stunić kao član Uprave bit će zadužen i nadležan za Razvoj i istraživanje, IT i Project management, a Gordan Pešić za Prodaju, marketing, razvoj poslovanja, podršku korisnicima i ljudske resurse.
majda Žujo i Gordan Drnas

Gordan Drnas i Majda Žujo pojačali Podravku

Gordan Drnas pridružio se kompaniji 1. travnja na mjestu direktora Logistike, dok je Majda Žujo 1. svibnja preuzela mjesto direktorice Korporativnih komunikacija i odnosa s dionicima.

Šimpraga, Filipović i Piletić ulaze u Vladu, potvrdio je Plenković

Anja Šimpraga preuzima dužnost potpredsjednice za društvene djelatnosti i ljudska prava, Marin Piletić ministra rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, a Davor Filipović ministra gospodarstva i održivog razvoja. Sabor bi ih trebao potvrditi u petak.
Martina Džoja Barišić

Martina Džoja Barišić nova generalna direktorica tvrtke Grohe

Martina Džoja Barišić imenovana je za generalnu direktoricu kompanije Grohe, članice grupacije Lixil, za tržišta Hrvatske i Slovenije
Ana-Maria Šimundić

Prof.dr.sc Ana-Maria Šimundić nova ravnateljica KB “Sveti Duh”

Nakon 16 godina Klinička bolnica "Sveti Duh" dobila je novo vodstvo. Nova ravnateljica je prof.dr.sc Ana-Maria Šimundić, a njen zamjenik je izv.prof.dr.sc Alan Ivković.
Grad Split

Pročelnica pravnih poslova Mirna Veža bit će povjerenica Vlade za Split

Mirna Veža, pročelnica pravnih poslova u Banovini, bit će povjerenica Vlade Republike Hrvatske za Grad Split do izbora nove vlasti, objavio je Dalmatinski portal.
Zlatko Sirovec

Zlatko Sirovec podnio ostavku na mjesto predsjednika Uprave Tehnike

Zlatko Sirovec podnio je zbog zdravstvenih razloga pisanu ostavku na mjesto predsjednika Uprave Tehnike zaključno s danom 11. travnja 2022. i zatražio je od Nadzornog odbora da ga s tim danom razriješi dužnosti.
Stanislav Antić

U Zadru je umro Stanislav Antić, legendarni direktor i utemeljitelj SAS-a

U Zadru je u srijedu u 92. godini umro Stanislav Antić, legendarni direktor i utemeljitelj jedne od najuspješnijih dalmatinskih tvrtki svih vremena, Tvornice specijalnih alatnih strojeva (SAS).
Nikola Kapraljević

Nikola Kapraljević novi je izvršni direktor Infinuma

"Zvuči kao velika promjena za tvrtku, ali zapravo je riječ o vrlo maloj promjeni. Sve je dogovoreno prije nekog vremena, a najveća promjena bit će promjena naših funkcija na LinkedInu", napisao je dosadašnji CEO Tomislav Car koji ostaje predsjednik kompanije.
Mladen Jakopović

Mladenu Jakopoviću novi mandat na čelu Hrvatske poljoprivredne komore

Mladen Jakopović u utorak je ponovno izabran za predsjednika Hrvatske poljoprivredne komore, s mandatom od četiri godine. Protukandidati su mu bili Mate Brlošić iz Osječko-baranjske županije te Miška Šklempe iz Sisačko-moslavačke županije.
Ivan Paladina

Prisegnuo novi ministar graditeljstva Ivan Paladina

Ivan Paladina novi je ministar prostornog uređanja, graditeljstva i državne imovine. Prilikom glasanja u Savboru dobio je podršku 77 zastupnika, protiv je bio 51, a troje ih je bilo suzdržano.
Ivan Paladina

Plenković potvdio da je Paladina kandidat za ministra graditeljstva

Kandidat za novog ministra prostorng uređenja, graditeljstva i državne imovine je Ivan Paladina, potvrdio je predsjednik HDZ-a Andrej Plenković nakon zajedničke sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća stranke.
Ivan Paladina

Neslužbeno: Andrej Plenković pronašao novog ministra graditeljstva

Bivši predsjednik Uprave Instituta IGH i glavni savjetnik Hrvatske poštanske banke Ivan Paladina mogao bi postati novi ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine.

PRATITE NAS

945ObožavateljiLajkaj
SljedbeniciSlijedi

NAJNOVIJE

ODABRANO

Hrvatski startup za monitorning mora među četiri najbolja u EU

Hrvatski startup SeaCras, specijaliziran za praćenje kvalitete voda, ušao je među četiri finalista u kategoriji Monitoring kvalitete ocena i mora u sklopu programa Blueinvest, koji je EK pokrenula za poticanje i provedbu projekata Plave ekonomije.
X
X