Novi ministar graditeljstva bit će Branko Bačić

Nakon sastanka s koalicijskim partnerima predsjednik Vlade Andrej Plenković objavio je da će novi ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine biti Branko Bačić, dok će ministar regionalnog razvoja i fondova EU biti Šime Erlić.
Nataša Mikuš Žigman

Nataša Mikuš Žigman novo kadrovsko pojačanje Podravke

Nataša Mikuš Žigman, dosadašnja državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja, obnašat će funkciju direktorice sektora Poslovna održivost i zelena transformacija u Podravki.
Ivo Bićanić

Predsjednik Republike posmrtno odlikovao pofesora Ivu Bićanića

Predsjednik Republike Zoran Milanović posmrtno je odlikovao profesora ekonomije Ivu Bićanića redom Danice hrvatske s likom Blaža Lorkovića.
Berislav Gašo

Berislav Gašo podnio ostavku na mjesto člana Uprave INA-e

Berislav Gašo, član Uprave INA-e koji je na tu poziciju imenovan u rujnu na prijedlog MOL-a, podnio je ostavku, priopćeno je iz INA-e u petak.

Damir Mikuljan, Branimir Škurla i Ivo Ivančić u Nadzornom odboru INA-e

Svi članovi Nadzornog odbora izabrani su na mandat od šest mjeseci. Odluka je stupila na snagu danom njezina donošenja.
Sniša Mužić

Siniša Mužić novi predsjednik Uprave Jamnice plus

Od 2017. godine Siniša Mužić je bio predsjednik Uprave kompanije Roto Dinamic gdje je sa svojim timom ostvario odlične poslovne rezultate.

Antonija Čunko nova članica Uprave SKDD-a

Hanfa je izdala suglasnost na odluke Nadzornog odbora o imenovanju nove Uprave Središnjeg klirinškog depozitarnog društva u tročlanom sastavu. Novi petogodišnji mandati članova Uprave počieli su 10. prosinca.
Siniša Đuranović

Siniša Đuranović sedmi član Uprave Hrvatskog Telekoma

Nadzorni odbor Hrvatskog Telekoma odobrio je novu organizacijsku strukturu Uprave kojom se uvodi pozicija člana Uprave za korporativne poslove te Uprava od 8. prosinca radi u sastavu od sedam, umjesto dosadašnjih šest članova.

Uprava Telemacha Hrvatska ojačana dvjema novim članicama

Upravi Telemacha Hrvatska pridružile su se dvije nove članice – Danijela Bistrički Morović na poziciji glavne direktorice za tehniku i Matija Mandić kao glavna direktorica za financije.
Mladen Novosel

Mladen Novosel ponovno izabran za predsjednika SSSH

Na devetom Kongresu Saveza samostalnih sindikata Hrvatske Mladen Novosel ponovo je izabran za predsjednika SSSH, a okupljeni zastupnici su prihvatili Rezoluciju o jedinstvu radnika privatnog i javnog sektora.
Hrvoje Stojić

Hrvoje Stojić novi glavni ekonomist HUP-a

FocusEconomics nedavno je Hrvoja Stojića rangirao kao drugog najuspješnijeg prognozera valutnog para EUR/USD, te najboljeg prognozera bilance plaćanja euro područja u 2021.godine.
Mario Mesaroš

Mario Mesaroš zamijenio Matu Zadru na čelu Ralu Logistike

Mario Mesaroš, dosadašnji član Uprave, na novoj funkciji naslijedio je Matu Zadru, koji je na toj poziciji bio od 2017. godine, a tijekom petogodišnjeg mandata uspješno je proveo ciklus strukturiranja i razvoja poslovanja.
Saša Zalepugin

Preminuo Saša Zalepugin

Saša Zalepugin na RTV-u Zagreb počeo je raditi 1966. godine, Bio je urednik Kulturnog i Zabavnog programa, ali široku popularnost je stakao kao vditelj i urednik mozaične emisije Nedjeljom popodne, kojoj su zaštitini znak bili i skečevi Davea Allena i Bennyja Hilla.
Jan Kešelák

Jan Kešelák novi izvršni direktor GLAMI-ja

Strateške odluke o imenovanju novog izvršnog direktor i osnivanju investicijskog fonda imaju cilj ubrzati transformaciju iz tražilice u platformu za otkrivanje mode, temeljenu na umjetnoj inteligenciji i strojnom učenju.
Aleksandar Stevanović

Aleksandar Stevanović novi je direktor u PwC-u Hrvatska

U odgovornost novog direktora spada i funkcija voditelja usluga poslovnog savjetovanja za sektor maloprodaje i robe široke potrošnje za jugoistočnu Europu.
Vanja Marušić

Vanja Marušić ponovo imenovana za ravnateljicu USKOK-a

Vanja Marušić i u iduće četiri godine obavljat će dužnost ravnateljice Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK), priopćilo je u srijedu Državno odvjetništvo.

PRATITE NAS

ObožavateljiLajkaj
SljedbeniciSlijedi

ODABRANO

NAJNOVIJE

Marina Martinić Kavur Genos

Marina Martinić Kavur: Majčinstvo bi se trebalo računati kao iskustvo u managementu

Naše tijelo uz kronološku dob ima i biološku dob te one najčešće nisu iste, pojasnila nam je doktorica znanosti molekularne biologije Marina Martinić Kavur, voditeljica istraživanja i razvoja GlycanAgea
X
X