Karijere

Janko Štefanek

Janko Štefanek je novi glavni financijski direktor Vindije

Prije dolaska na poziciju financijskog direktora Vindije, Janko Štefanek obnašao je istu funkciju u Meteor Grupi, gdje je od 2016. godine bio zadužen za upravljanje financijama, nabavom i IT segmentom poslovanja.
Romana Matanovac Vučković

Romana Matanovac Vučković proglašena Ženom godine

Titulu Žene godine odnijela je prof. dr. sc. Romana Matanovac Vučković, izvanredna profesorica na Katedri za građansko pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i voditeljica poslijediplomskog interdisciplinarnog specijalističkog studija Intelektualno vlasništvo
Jehan Arulpragasam

Jehan Arulpragasam na čelu Ureda Svjetske banke za Hrvatsku

Arulpragasam je ekonomist s 35 godina iskustva rada u području međunarodnog razvoja u preko 40 zemalja. Ima više od deset godina iskustva u upravljanju velikim kreditnim i analitičkim programima Svjetske banke.

Imenovano novo Upravno vijeće Dječje bolnice Srebrnjak

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević imenovao je novo Upravno vijeće Dječje bolnice Srebrnjak. Predsjednicom je imenovana prof. dr. sc. Sanja Kolaček, a članovima su imenovani Ivana Novoselec, izv. prof. dr. sc. Marko Turudić te izv. prof. dr. sc. Tomislav Lauc.
Jeff Bezos

Ostavština Jeffa Bezosa nakon povlačenja s čela Amazona

Pedesetsedmogodišnji Bezos u ponedjeljak, 5. srpnja, predao je dužnost izvršnog direktora Amazona Andyju Jassyju, a pozornost će usmjeriti na svoju privatnu tvrtku za istraživanje svemira, filantropiju i druge aktivnosti

Konzum traži dvadeset pripravnika raznih profila

Natječaj traje do 25. lipnja, a pokriva brojna područja rada, među kojima su Maloprodaja, Marketing, Logistika i lanac opskrbe, Veleprodaja, Trading i category management, Financije, Energetska učinkovitost, Upravljanje kvalitetom, Informatika i Ljudski resursi.
Konstantinos Nempis

Konstantinos Nempis još tri godine na čelu Hrvatskog telekoma

Nadzorni odbor Hrvatskog telekoma u četvrtak je imenovao Konstantinosa Nempisa predsjednikom Uprave i glavnim direktorom Hrvatskog Telekoma na mandatno razdoblje od tri godine, s početkom od 1. travnja 2022. godine.
Ryan Gauci

Ryan Gauci novi je direktor Hilton Rijeka Costabella Beach Resorta

Ryan Gauci diplomirao je hotelsko poslovanje na fakultetu turizma na Malti, a iza sebe ima više od dvadeset godina međunarodnog iskustva u hotelijerstvu i ugostiteljstvu. Obavljao je različite poslove u Hiltonovim hotelima diljem Europe,
Adrian Ježina

Adrian Ježina vodit će Telemach Slovenija i Telemach Hrvatska

Telemach Slovenija i Telemach Hrvatska spajaju u jedinstvenu skupinu koju će voditi Adrian Ježina trenutni izvršni direktor Telemach Slovenija, objavila je u petak United Grupa.
Tomislav Čizmić

Upravi Mercatora potvrđen novi četverogodišnji mandat

Nadzorni odbor Grupe Mercator potvrdio je novi mandat Uprave Mercatora. Tomislav Čizmić, kao predsjednik Uprave te Draga Cukjati i Igor Mamuza, kao članovi Uprave, dobili su novi četverogodišnji mandat.
Ružica Račić Mršo

Ružica Račić Mršo nova direktorica marketinga, a Slobodan Zlatanovski direktor prodaje Heinekena Hrvatska

Ružica Račić Mršo imenovana je direktoricom marketinga, a Slobodan Zlatanovski preuzeo je poziciju direktora prodaje kompanije Heineken Hrvatska.

Schneider Electric imenovao tri nova direktora za područje Hrvatske

Denis Cedilak imenovan je za direktora marketinga, Antonio Obratov za direktora sektora Energetike, a Tomislav Ščrbak za direktora prodaje sektora Industrija i integratori
Nikolina Silov Konjevoda

Nikolina Silov Konjevoda nova je direktorica Procter&Gamblea za Hrvatsku i Sloveniju

Nikolina Silov Konjevoda će biti zadužena za daljnji razvoj tržišta Hrvatske i Slovenije, ali i uvođenje brojnih inovacija koje su zacrtane u programu pod nazivom “Ambition 2030”
Mislav Galler

Mislav Galler i Nenad Šlibar u Upravi Telemacha Hrvatska

Uprava Telemacha Hrvatska ubuduće funkcionirati kao četveročlano upravljačko tijelo. Uz Mislava Gallera i Nenada Šlibara u Upravi su predsjednik Uprave Viktor Pavlinić i glavna direktorica za financije Jasmina Gregurek

Ivan Mišetić novi je predsjednik Vijeća članova HUP-a

Ivan  Mišetić, glavni tajnik Atlantic Grupe, izabran je u utorak za predsjednika Vijeća članova Hrvatske udruge poslodavaca (HUP). Za dopredsjednike su izabrani predsjednik Uprave Emmezete Slobodan Školnik i direktor Francka Ivan Artuković.
Sabine Usaty

Sabine Usaty od 1. svibnja na čelu Uprave Uniqa osiguranja

Sabine Usaty imenovana je 1. svibnja predsjednicom Uprave Uniqa osiguranja. Iza sebe ima više od 20 godina iskustva na rukovodećim pozicijama. Sabine Usaty u Uniqa grupi zaposlena je od 2006. godine. Na mjesto predsjednice Uprave...

NAJNOVIJE

ODABRANO

Restep - Fizio Tech

Istarski medtech Fizio Tech razvio još jednu inovaciju u fizioterapiji

Nakon uređaja koji automatizira fizioterapetski proces i omogućava digitalno praćenje rehabilitacijskog procesa kod osoba s bolnim stanjem kuka, istarski medtech Fizi Tech predstavio je uređaj koji fizioterapeutima pomaže u terapiji osoba koje su imale operativni zahvat ili ozljedu na donjim ekstremitetima.
X
X