Dođite i saznajte zašto budućnost pripada onima koji krše pravila

Globalni kreativni direktor Grey grupe Per Pedersen održat će u srijedu 19. rujna na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu predavanje "Budućnost pripada kršiteljima pravila"

102
Per Pedersen
Per Pedersen glavni je kreativni direktor globalne Grey grupe te dobitnik više od 500 nagrada za komunikacije

U Zagreb iz New Yorka dolazi Per Pedersen, jedan od najnagrađivanijih kreativaca komunikacijske industrije, koji će 19. rujna na Ekonomskom fakultetu studentima marketinga i dizajna te svima zainteresiranima održati predavanje “Budućnost pripada kršiteljima pravila”.

Per Pedersen glavni je kreativni direktor globalne Grey grupe te dobitnik više od 500 nagrada za komunikacije. Ove godine bio je jedan od predavača na festivalu Cannes Lions, a sada ga imaju prilike čuti i hrvatski marketinški stručnjaci, dizajneri i studenti.

Predavanje se održava u organizaciji Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i agencije Bruketa&Žinić&Grey koja će Pera Pedersena ugostiti u Zagrebu u okviru trodnevnoga Creative Councila na kojemu sudjeluju glavni kreativni direktori Grey grupe iz cijeloga svijeta.

Predavanje počinje u 18 sati, otvoreno je i besplatno za sve zainteresirane, a održat će se u Dvorani 3, odmah nakon ulaza u zgradu Ekonomskog fakulteta.