Davor Bošnjaković novi je član Uprave Kraša

Davor Bošnjaković je prije dolaska u Kraš obnašao funkciju predsjednika Uprave Belja plus

95
Davor Bošnjaković
Davor Bošnjaković, Kraš

Davor Bošnjaković, danas je na sjednici Nadzornog odbora imenovan novim članom Uprave  Kraša, objavili su iz kompanije. Mandat mu započinje 1. siječnja, a bit će zadužen za područja proizvodnje i nabave. U Upravi se pridružuje predsjedniku Uprave Slavku Lediću i članici Uprave Mileni Vušak.

Bošnjaković je prije dolaska u Kraš obnašao funkciju predsjednika Uprave Belja plus.

„Dolazak u Kraš za mene je velik izazov, ali i čast koju ću nastojati opravdati davanjem doprinosa u jačanju tržišne pozicije kompanije i stvaranjem novih vrijednosti, poštujući njezinu tradiciju. Zajedničkim snagama možemo Kraš učiniti još jačim i uspješnijim i veselim se što ću imati priliku u tome sudjelovati“, izjavio je Davor Bošnjaković.

„Uz sve izazove s kojima se Hrvatska, kao i ostatak svijeta, u ovim trenucima suočava, fokus Kraša ostaje na unapređenju i modernizaciji poslovnih procesa, a osnaživanje Uprave ključan je čimbenik u ostvarenju poslovnih ciljeva uz daljnje jačanje svih Kraševih vrijednosti koje počivaju na stoljetnoj tradiciji. Kolegi Bošnjakoviću želim dobrodošlicu u Kraš i puno uspjeha u zajedničkom radu s drugim članovima Uprave. Kolegi Buliću zahvaljujem na dosadašnjem doprinosu i želim mu uspješan nastavak karijere u Krašu“, izjavio je Zoran Parać, predsjednik Nadzornog odbora Kraša.

Dosadašnji član Uprave Damir Bulić karijeru nastavlja u Krašu.