Ivan Matana novi je član Uprave HNK Hajduk

Kao član uprave bit će zadužen za financije, infrastrukturu i kamp. Ima bogato iskustvo u upravljanju investicijskim projektima, od investicijskih studija do financiranja i realizacije projekta, kao i korporativno iskustvo u izradi poslovnih planova i strategija

30
Ivan Matana
Ivan Matana [foto: Robert Matić/hajduk.hr]

Ivan Matana novi je član Uprave HNK Hajduk, odlučio je Nadzorni odbor, a bit će zadužen za financije, infrastrukturu i kamp, izradu strategije te poslovno izvještavanje, navodi se na hajduk.hr.

Rođen je 1977. godine, diplomirao je na Fakultetu turizma i vanjske trgovine u Dubrovniku. U protekle četiri godine bio je zaposlen kao voditelj financija i računovodstva u Split Parkingu. Prethodno je radio u AD Plastiku, Allianzu Zagreb, Fedexu te Valamar Grupi.

Ima gotovo 20 godina radnog iskustva u turističkom, financijskom, proizvodnom,  nekretninskom te uslužnom sektoru, a bavio se, između ostaloga,  optimizacijom i restrukturiranjem poslovnih procesa i optimizacijom troškova.

Matana ima bogato iskustvo u upravljanju investicijskim projektima, od investicijske studije do financiranja i realizacije projekta, kao i korporativno iskustvo u izradi poslovnih planova, strategija te primjeni korporativnih politika. Na funkciju novog člana Uprave stupit će 1. veljače 2021. godine.

“Preda mnom je zasigurno puno posla. Do sada sam imao priliku intenzivno pratiti Hajduk iz pozicije navijača, a sada ću imati imati priliku direktno utjecati na procese unutar Kluba. Veselim se suradnji u timu s predsjednikom Lukšom Jakobušićem i brojnim izazovima kojima ćemo biti izloženi”, poručio je Ivan Matana.