HPB uveo mobilno bankarstvo za poduzetnike

Mobilna aplikacija mHPB, uz prijavu otiskom prsta na androidu i iPhone uređajima, korisnicima nudi niz funkcionalnosti, uključujući plaćanja opcijom slikaj i plati te unos naloga skeniranjem podataka s fakture

102
HPB

Hrvatska poštanska banka (HPB) poduzetnicima je omogućila upravljanje financijama putem mobitela i tableta. Prethodno je banka svojim klijentima – građanima ponudila najnaprednije mobilno bankarstvo mHPB.

Mobilna aplikacija mHPB omogućuje pristup osobnim i poslovnim računima na jednom mjestu, a korisnicima nudi niz funkcionalnosti, od uvida u stanje i detalje po računima, zadavanja i pregleda naloga i prometa do plaćanja opcijom ‘slikaj i plati’ te unosa naloga skeniranjem podataka s fakture i to uz prijavu otiskom prsta na androidu i iPhone uređajima.

mHPB primjenjuje moderna tehnološka riješenja te pruža jednostavno i brzo upravljanje financijama uz najviši stupanj sigurnosti.

Broj korisnika elektroničkog bankarstva nastavlja brzi rast – tako je broj klijenata poduzetnika koji koriste internetsko bankarstvo HPB-a tijekom 2016. porastao 20 posto dok je u mobilnom bankarstvu za građane zabilježen pravi skok: broj korisnika porastao je oko 40 posto, a broj transakcija i volumen su udvostručeni.