Danijela Čavlović novo pojačanje agencije Komunikacijski laboratorij

Danijela Čavlović u agenciji će biti zadužena za savjetovanje klijenata u području komunikacija i pružanje usluga odnosa s javnošću

183
Danijela Čavlović
Danijela Čavlović_PR Senior Komunikacijski laboratorij

Komunikacijski laboratorij, jedna od najdugovječnijih domaćih agencija za odnose s javnošću, nastavlja sa širenjem svog tima. Na poziciju PR seniora pridružila im se iskusna komunikacijska stručnjakinja Danijela Čavlović.

Danijela je svoju karijeru u odnosima s javnošću započela upravo u Komunikacijskom laboratoriju, nekadašnjoj Abrakadabri prije dvanaest godina. U agenciji će biti zadužena za savjetovanje u području komunikacija i pružanje usluga odnosa s javnošću za klijente agencije.

„Širenje našeg PR tima logičan je korak u kontekstu razvoja portfelja agencije koji smo proširili s nekoliko novih klijenata iz područja turizma te industrije gaminga i roba široke potrošnje. Dodatno smo ponosni što nam se pridružila kolegica koja je svoja prva znanja stjecala upravo u našoj agenciji, a iza koje je danas bogato iskustvo, brojne uspješne kampanje te želja da se i dalje razvija u našem timu.“, istaknula je Manuela Šola, vlasnica i direktorica agencije Komunikacijski laboratorij.

>>Lavovski poslovi PR-ovaca za Agrokor, Valamar Rivieru i Zvijezdu

Kako navode iz kompanije, Danijela Čavlović, diplomirana novinarka, svoju je bogatu karijeru započela 1997. godine kao novinarka Večernjeg lista. U narednim godinama komunikacijske vještine usavršavala je u korporativnom sektoru, u Vipnetu na poziciji stručnjaka za odnose s javnošću. Zaokret u karijeri bio je vezan uz vlastiti poduzetnički projekt Kairosa, prvog bed & breakfast kapaciteta u Zagrebu.

U turističkoj industriji pozicionirala se kao stručna konzultantica te je na poziciji predsjednice Zajednice obiteljskog turizma Hrvatske gospodarske komore sudjelovala u radnim skupinama za izradu turističkih zakona.

Otvorenost prema izazovima i ljubav prema komunikacijama 2018. godine ponovo ju vraća u PR vode, u agenciju Manjgura gdje je radila na poziciji starije konzultantice na području kriznog komuniciranja i strateškog savjetovanja.