Ivan Ostojić novi član uprave Podravke

Ivan Ostojić u Podravku je došao s mjesta člana Uprave Wüstenrot stambene štedionice i člana Nadzornog odbora Podravke. Na novoj funkciji bit će odgovoran za područje poslovnih programa i korporativni razvoj

31
Ivan Ostojić
Ivan Ostojić [Izvor: Podravka]

S 1. srpnja Uprava Podravke dobila je petog člana – Ivana Ostojića. On se pridružio trenutnoj Upravi koju čine Martina Dalić kao predsjednica te Davor Doko, Ljiljana Šapina i Milan Tadić kao članovi Uprave.

Ivan Ostojić u Podravku je došao s mjesta člana Uprave Wüstenrot stambene štedionice i člana Nadzornog odbora Podravke. Na novoj funkciji bit će odgovoran za područje poslovnih programa i korporativni razvoj.

Ostojić je karijeru započeo 1997. u Ministarstvu financija u Upravi za financijski sustav i tržište kapitala, a od 2001. radio je u Wüstenrot stambenoj štedionici u kojoj je od 2007. bio član Uprave odgovoran za prodaju i marketing, upravljanje rizicima i pozadinske poslove riznice i kredita. Diplomirao je na Fakultetu za turizam i vanjsku trgovinu u Dubrovniku, a magistrirao na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.