Avenue ulaganja uz strateškog partnera postaju Kupari Luxury Hotels

Gupacija Hotel Properties Limited iz Singapura kao strateški partner ulazi u vlasničku strukturu dosadašnjih Avenue ulaganja s 50 posto kapitala čime se dodatno pojačava odlučnost realizacije projekta Kupari

97
Kupari

Avenue ulaganja, investitor u projekt hotelskog resorta Kupari u Župi Dubrovačkoj, od danas posluje pod nazivom Kupari Luxury Hotels. Rezultat je to snažnog strateškog povezivanja s grupacijom Hotel Properties Limited (HPL) iz Singapura. HPL u vlasničku strukturu ulazi s 50 posto kapitala čime se dodatno pojačava odlučnost realizacije projekta Kupari.

HPL je grupacija koja je već više od 40 godina specijalizirana za upravljanje i rad, razvoj hospitality nekretnina te vlasništva hotela. U svom portfelju ima interese u 36 hotela pod prestižnim ugostiteljskim markama kao što su Four Seasons, Hilton International, Como Hotels, InterContinental Hotels Group, Six Senses Hotels i Marriott International. Osim toga, Grupa upravlja vlastitim portfeljem hotela pod markama, poput Hard Rock Hotels i Concorde Hotels & Resorts.

Grupa posjeduje hotele, odmarališta i galerije za kupovinu u 15 zemalja (Singapur, Malezija, Tajland, Indonezija, Maldivi, Sejšeli, Vanuatu, Sjedinjene Američke Države, Butan, Tanzanija, Južna Afrika, Vijetnam, Ujedinjeno Kraljevstvo, Italija i Šri Lanka).

Dosadašnja dvočlana Uprava Kupari Luxury Hotels u kojoj su Alina Yuvakaeva i Mariyan Tkach proširuje se za još dva člana. To su Andrew Christopher Roberts i Christopher Lim Tien Lock. Na čelu nove uprave bit će Mariyan Tkach.

Dva nova člana Uprave koji dolaze i HPL-a donose sa sobom višegodišnje iskustvo upravo na razvoju projekata sličnih Kuparima.

“Ono što je bitno napomenuti jest kako ulaskom uglednog strateškog partnera poput HPL-a s višegodišnjim iskustvom u hospitality industriji i razvoju projekata poput našeg, još jednom snažno pokazujemo našu odlučnost u realizaciji projekta Kupari i svih preuzetih obveza iz ugovora s Republikom Hrvatskom”, istaknula je Alina Yuvakaeva, članica Uprave tvrtke Kupari Luxury Hotels. Dodale je kako se u ovom trenutku intenzivno radi na pripremi projektne dokumentacije i dovršetka idejnog projekta, koji je, podsjetila je, dodijeljen uglednom hrvatskom arhitektonskom studiju 3LHD-u.