Croatia osiguranje otvorilo polikliniku u Varaždinu

Investicija u varaždinsku polikliniku iznosi tri milijuna eura, a u posljednje tri godine Croatia osiguranje je u svoje poliklinike uložilo 20 milijuna eura

40
Croatia poliklinika Varaždin
Croatia poliklinika Varaždin [Izvor: Croatia osiguranje]

Croatia osiguranje otvorilo je u Varaždinu novu Croatia polikliniku, opremljenu najmodernijim uređajima i tehnologijom za dijagnostiku i liječenje. Poliklinika u Varaždinu osma je u Croatijinih nizu, nakon Zagreba, Splita, Pule, Koprivnice, Rijeke, Osijeka i Zadra.

“Pacijentima iz Varaždina i okolice na raspolaganju je vrhunski liječnički tim i stručno medicinsko osoblje s dugogodišnjim iskustvom koji pružaju zdravstvene usluge u gotovo 20 specijalističkih djelatnosti. Croatia poliklinika u Varaždinu jedna je od najmodernijih u sjevernom dijelu Hrvatske, a pacijentima je niz pregleda, pretraga i ostalih medicinskih usluga dostupno na jednom mjestu, bez čekanja”, navodi se u priopćenju Croatia osiguranja.

Investicija u varaždinsku polikliniku 3 milijuna eura

“Samo ove godine otvorili smo tri poliklinike, u Osijeku, Zadru i Varaždinu i danas ih imamo osam u svim regijama. Naša je strategija kao lidera u privatnom zdravstvu pokriti cijelu Hrvatsku s modernim CO poliklinikama i stanovnicima pružiti zdravstvene usluge najvišeg standarda na jednom mjestu i bez čekanja. Investicija u varaždinsku polikliniku iznosi tri milijuna eura, a u zadnje tri godine u naše poliklinike uložili smo 20 milijuna eura. To su velika ulaganja koja potvrđuju našu ključnu ulogu na hrvatskom tržištu privatnog zdravstva”, izjavio je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

Stanovnici Varaždina i okolice, ali i šireg varaždinskog područja u novoj poliklinici mogu obaviti sistematske i preventivne preglede, male kirurške zahvate, laboratorijske pretrage te specijalističke obrade iz područja dermatologije i venerologije, endokrinologije s dijabetologijom, kardiologije, nutricionizma, neurologije, oftalmologije, ortopedije, radiologije, urologije, ginekologije i interne medicine.