Air France povećava broj letova prema Hrvatskoj

Air France će od 31. svibnja letjeti četiri puta tjedno prema Dubrovniku i Splitu, dok prema Zagrebu već leti tri puta tjedno, uz mogućnost povećanja tjedne frekvencije letova za sva tri odredišta tijekom vrhunca ljetne sezone

19
Air France

Kako bi podržao postupni oporavak putovanja koji se očekuje tijekom ljetnog razdoblja, Air France povećava letove prema ljetnim odredištima. Trenutno je u ponudi 80 sezonskih ruta, uključujući 22 nove u Francuskoj, Europi i sjevernoj Africi iz Pariz-Charles de Gaulle, Pariz-Orly i francuskih regija.

Tako će Air France ovog ljeta povećati broj letova prema Dubrovniku, Splitu i Zagrebu:

  • Dubrovnik : 4 tjedna leta počevši od 31. svibnja s porastom do 11 tjednih letova tijekom vrhunca ljetne sezone (5.srpnja-29. kolovoza)
  • Split : 4 tjedna leta počevši od 31. svibnja s porastom do 7 tjednih letova tijekom vrhunca ljetne sezone ((5.srpnja-29.kolovoza)
  • Zagreb : trenutno 3 tjedna leta s porastom od 7 tjednih letova tijekom vrhunca ljetne sezone (5.srpnja-29.kolovoza)

Četvrnaest novih ruta u Europi i sjevernoj Africi

S 39 sezonskih ruta na mreži srednjih linija, Air France će svojim klijentima ponuditi širok izbor odredišta. U svoju mrežu će uvrstiti 14 novih ruta u svoju mrežu:

  • Pariz-Charles de Gaulle za / iz Tangiersa i Agadira (Maroko), Monastira (Tunis), Vallette (Malta), Las Palmasa (Kanarski otoci, Španjolska), Krfa i Rodosa (Grčka) od 5. srpnja 2021.
  • Pariz-Orly do / iz Barija (Italija) od 31. svibnja 2021., Ibize (Španjolska) i Alžira (Alžir) od 28. lipnja 2021.
  • Marseille-Provence za / iz Catanije (Italija) od 26. lipnja 2021. i Krf (Grčka) od 19. srpnja 2021.
  • Nica-Azurna obala do / iz Londona (UK) i Tunisa (Tunis) od 28. lipnja 2021.

Oam novih ruta u Francuskoj
Unutar Francuske bit će dostupna 41 sezonska ruta, uključujući 8 novih:

  • Paris-Charles de Gaulle do / iz Ajaccia, Bastije, Calvija i Figarija od 5. lipnja 2021.
  • Perpignan u / iz Bresta, Strasbourga i Nantesa od 25. lipnja 2021.
  • Biarritz do / iz Caena od 25. lipnja 2021.

Air France će uskoro objaviti detalje o redu letenja na duge relacije za ljetnu sezonu 2021. godine.

Air France brigu o zdravlju i dobrobiti putnika i osoblja stavlja u središte svog poslovanja pa tako osigurava svojim putnicima optimalne zdravstvene i higijenske uvjete u svakoj fazi putovanja, po dolasku u zračnu luku.

U zrakoplovu i tijekom trajanja putovanja obavezno je nositi kiruršku masku. Zrak u kabini obnavlja se svake 3 minute. Sustav za recikliranje zraka u zrakoplovu Air France opremljen je HEPA filtrima za pročišćavanje zraka identičnim onima koji se koriste u bolničkim operacijskim dvoranama.

Air France je također pojačao postupke čišćenja zrakoplova, posebno dezinfekciju svih površina u kontaktu s putnicima, poput naslona za ruke, stolova i zaslona prije svakog leta.
Jednostavno pronađite COVID-19 centar

Mnoge zemlje sada zahtijevaju da putnici prije polaska dostave negativan rezultat testa COVID-19. Kako bi pomogao kupcima koji trebaju proći ovaj test prije putovanja, savez SkyTeam, čiji je osnivač Air France, razvio je interaktivnu mapu odobrenih centara za testiranje, dostupnu na airfrance.com. Ovaj se popis redovito ažurira, a nova odredišta bit će dodana uskoro.