Pogledajte kako izgleda prvi kamp s pet zvjezdica u Dalmaciji

200
Falkensteiner Premium Camping Zadar
Falkensteiner Premium Camping Zadar nalazi se blizu stare gradske jezgre Zadra, u srcu borove šume s mnogo hlada unutar Falkensteiner Resorta Borik

U Zadru, na Boriku, otvoren je prvi kamp s pet zvjezdica u Dalmaciji – Falkensteiner Premium Camping Zadar. Projekt je vrijedan 9 milijuna eura i donosi jedinstveni koncept kampiranja. Kamp će raditi cijele godine.

Falkensteiner Premium Camping Zadar nalazi se blizu stare gradske jezgre Zadra, dovoljno blizu da se ondje može doći pješice, u srcu borove šume s mnogo hlada unutar Falkensteiner Resorta Borik. Gostima je na raspolaganju šljunčana plaža.

”Jedinstven položaj u središtu grada, izuzetan dizajn, izvrsna kuhinja, uključujući i veganska jela te jela bez mliječnih prerađevina i laktoze, vrhunska i prijateljska osobna usluga, profesionalna briga o djeci u Falky Campu, samo su neke od prednosti”, ističu iz Falkensteinera. “Tu su i Wellness Spa centar sa saunama, opuštajuće masaže, tretmani lica i tijela te posebni tuševi za ekskluzivan spa doživljaj, vanjski bar, vanjski bazen i zasebni bazen za djecu te dva tobogana, animacija za mališane, mnoštvo sportova i atrakcija za tinejdžere i ljubitelje aktivnog života, suvremeno opremljene sanitarije, stanica za punjenje hibridnih vozila, restoran s pogledom na more, a uz sve to su dobrodošli kućni ljubimci”.

Kamp se sastoji od 369 prostranih i potpuno opremljenih jedinica – 269 parcela, 87 mobilnih kućica i 13 glamping šatora. Dizajniran je u skladu s održivim razvojem, a pažnja je posvećena i konceptu zelenila i recikliranju otpada.

Mobilne kućice su klimatizirane, imaju potpuno opremljenu kuhinju, dnevni boravak s ambijentalnim osvjetljenjem, blagovaonicom i vanjskom terasom s garniturom za sjedenje.

Glamping Premium Home uređen je u stilu klasičnog safari šatora. Ima tri odvojene spavaće sobe, potpuno opremljenu čajnu kuhinju, dnevni boravak i blagovaonicu na dva kata te prostranu terasu za sunčanje.