Falkensteiner gradi 88 apartmana u Punta Skali

U četiri zgrade do lipnja 2025., u suradnji s arhitektom Borisom Podreccom, sagradit će se 88 apartmana koji idu u prodaju, a dio novca za realizaciju projekta prikupljat će se crowdinvest kampanjom FMTG Investa

39
Falkensteiner Punta Scala
Falkensteiner Punta Scala - kongresni i sportski centar

Austrijska Falkensteiner Michaeler Tourism Grupa (FMTG) u resortu Punta Skala u Petrčanima kraj Zadra od jeseni kreće u novi nekretninsko-turistički projekt pod nazivom Premium Living apartmani Aurora Residences, piše Jutarnji list.

U četiri zgrade do lipnja 2025., u suradnji s arhitektom Borisom Podreccom, sagradit će se 88 apartmana koji idu u prodaju, a dio novca za realizaciju projekta prikupljat će se crowdinvest kampanjom FMTG Investa, objavila je Falkensteiner grupa.

Apartmani se prodaju po modelu “ključ u ruke”, a cijene će biti između 7500 do 9000 eura po četvornom metru, navodi Jutarnji list.

Falkensteiner već 20 godina nudi apartmane za najam i prodaju pod brendom Premium Living. Apartmani su integrirani u infrastrukturu Falkensteinera, a kupci apartmana, ako nekretninu ne koriste, mogu je dati Falkensteineru u najam, piše Marija Crnjak.