U rekonstrukciju hotela Maestral u Novigradu Aminess ulaže 35 mil. kn

U potpunosti će se preurediti tristo soba i kupaonica hotela Aminess Maestral, a posebna pažnja posvetit će se modernom dizajnu i uređenju za što je angažiran arhitekt Višen Slamar iz porečkog arhitektonskog studija Tissa

33
Aminess Maestral Hotel
Aminess Maestral Hotel [Izvor: Aminess]

Turistička kompanija Aminess započela je s rekonstrukcijom smještajnog dijela hotela Aminess Maestral u istarskom Novigradu. Riječ je o investiciji vrijednoj 35 milijuna kuna kojom će se zaokružiti i privesti kraju kompletno novo uređenje hotela Aminess Maestral s četiri zvjezdice. Otvorenje hotela očekuje se već na proljeće 2022. godine.

Aminess ovom investicijom u potpunosti uređuje tristo soba i kupaonica hotela Aminess Maestral, a posebna pažnja posvetit će se modernom dizajnu i uređenju za što je angažiran arhitekt Višen Slamar iz renomiranog porečkog arhitektonskog studija Tissa.

Uz podizanje kvalitete usluge i iskustva boravka u hotelu, dugoročni cilj ove renovacije je produljiti sezonu hotela Aminess Maestral na cijelu godinu, s obzirom na ponudu čitavog niza obiteljskih, wellness te sportskih sadržaja. Osim investicija u hotelske sobe, Aminess dogodine planira uložiti dodatna sredstva u podizanje kvalitete ovog hotela.

Aminess Maestral Hotel sadrži wellness centar koji se prostire na više od 2500 četvornih metara sa SPA i beauty zonom, fitnessom i najvećim unutarnjim bazenom u Istri s grijanom morskom vodom. Osim toga, hotel ima i vlastite sportske terene, Punto Mare fun&beach zonu, te uređenu šljunčanu plažu s ležaljkama i suncobranima. Posebnost hotela je i pool bar te lobby bar.

Uz to, novigradski Aminess Maestral Hotel može se pohvaliti bogatom gourmet ponudom. Veliki naglasak u gastronomskoj ponudi stavljen je upravo na lokalne namirnice, a njih je moguće isprobati u à la carte restoranu Oliveto za što je zadužen Aminess gourmet tim. U hotelu se održavaju i ekskluzivni projekti Aminess Wine & Gourmet Nights te Aminess Cooking with Class by David Skoko.