Još 7 dana za prijave na Zagreb Connect startup natjecanje

Prijaviti se mogu sve startup tvrtke i pojedinci koji smatraju da imaju dobre poslovne projekte. Rok prijave je 1. studenoga

55
Zagreb Connect

Grad Zagreb i Hrvatska mreža poslovnih anđela – CRANE ove godine zajednički organiziraju četvrtu start up konferenciju Zagreb Connect, koja će se održati 6. prosinca u Kongresnom centru na Zagrebačkom velesajmu.

Konferencija se održava s ciljem daljnjeg razvoja zagrebačkog poduzetničkog ekosistema te stvaranja boljih uvjeta za startup tvrtke na području grada Zagreba. Ove godine na Zagreb Connectu očekuje se više od 500 investitora, startup poduzetnika, predavača te posjetitelja.

U sklopu konferencije održat će se i startup (pitch) natjecanje na kojem će petnaest startup timova dobiti priliku predstaviti svoje projekte potencijalnim investitorima. Najboljima će biti dodijeljene vrijedne nagrade. Kao i svake godine, uoči same konferencije održat će se radionice (bootcamp) na kojima će finalisti imati priliku usavršiti prezentacijske vještine i uz vrhunske stručnjake i mentore naučiti kako predstaviti vlastite projekte investitorima.

Prijave do 1. studenoga, nagradni fond 130.000 kuna

Prijaviti se mogu sve startup tvrtke i pojedinci koji smatraju da imaju dobre poslovne projekte (pogledajte uvjete za prijavu). Rok prijave je 1. studenoga. Zainteresirani se mogu prijaviti putem web stranice.

Nagradni fond iznosi 130.000 kuna. Pobjednik dobiva 60.000, drugoplasirani 40.000, a trećeplasirani 30.000 tisuća kuna. Osim novčanih nagrada bit će dodijeljene i druge vrijedne nagrade sponzora i partnera konferencije. Poduzetnicima početnicima – startup tvrtkama iz grada Zagreba i šire regije – pružit će se prilika da steknu nova znanja o predstavljanju vlastitih poslovnih ideja. Mladim poduzetnicima omogućit će se povezivanje s potencijalnim partnerima, investitorima i poslovnim anđelima.

Na konferenciji će se govoriti o aktualnim startup trendovima. Sudionicima će svoja iskustva prenijeti brojni drugi stručnjaci i ugledni gosti. Između ostalih na ovogodišnji Zagreb Connect iz Sjedinjenih Država dolazi Julie Meyer, direktorica tvrtke Ariadne Capital (fond rizičnog kapitala), dok iz Slovenije dolazi Vasja Veber, osnivač Viberatea, glazbenog eko sustava utemeljenog na blockchainu.

Ove godine Zagreb Connect ugostit će predstavnike izraelske start up zajednice. Naime, već četvrtu godinu zaredom podršku organizatorima pruža Veleposlanstvo Izraela u Republici Hrvatskoj.

Startup konferencija Zagreb Connect 2017.