Veteran softverske industrije John Bantleman na ZIP Master Classu

John Bantleman stekao je bogato iskustvo u menadžmentu softverskih kompanija. Na svom predavanju govorit će o skaliranju kompanija, što je osnova razvoja startup tvrtki

64
John Bantleman
John Bantelman veteran je softverske industrije s više od dvadeset godina isksutva

Nakon prijašnje održanih predavanja u sklopu programa Master Class, u prostore Zagrebačkog inkubatora poduzetništva 18. listopada dolazi John Bantleman, čovjek s bogatim iskustvom u menadžmentu softverskih kompanija. Na svom predavanju govorit će o skaliranju kompanija, što je osnova razvoja startup tvrtki.

>>Amodo: Startup mora ulagaču omogućiti da bude dio njegova uspjeha

John Bantleman više od dvadeset godina bavio se menadžmentom. Bio je predsjednik uprave u RainStor, Bluedot SW te podpredsjenik marketinga i voditelj proizvoda u Logic Works Inc. Ovaj veteran softverske industrije 18 je godina proveo u Sjedinjenim Državama radeći na razvoju kompanija kao što su LBSM i Evolve. Za vrijeme njegova rada u kompaniji LBSM  se razvio u tvrtku vrijednu 45 milijuna dolara. Po povratku u rodni London, Bantleman je 12 mjeseci radio kao član savjetnog odbora Apax partnera, privatne grupe investitora skalabilnih tvrtki.

Iskustva Memgrapha

Da mu ne nedostaje iskustva rada sa startupima govori i činjenica da trenutno radi kao savjetnik za nekoliko startupa primjerice Cronicle Software, NuCypher, a među njima se našao i hrvatski startup Memgraph.

>>Počele prijave za 11. generaciju ZIP startup timova

Tako će se u drugom dijelu predavanja Johnu Bantlemanu pridružiti i Dominik Tomičević, osnivač Memgrapha te će se zajedno osvrnuti na vlastita iskustva u pokretanju i skaliranju startupa, a otkrit će i planove za daljnji razvoj Memgrapha.

Da bi se prisustvovalo predavanju, obvezna je registracija, jer je broj mjesta ograničen. Predavanje počinje u 18 sati.

I u ovoj sezoni partner ZIP Master Classa je HAMAG-BICRO koji putem Europske poduzetničke mreže EEN financira dolazak predavača.