Medijska kuća 24sata jedini je dobitnik certikata Poslodavac partner u branši

Certifikat Poslodavac partner nas,, uz tržišnu dominaciju u print i digitalnim medijima, čini poslodavcem prvog izbora u branši, istaknila je Danijela Govorčinović Šimunović, voditeljica Odjela ljudskih resursa u 24 sata

108
Poslodavac parner za 24sata
Aleksandar Zemunić, Danijela Govorčinović Šimunović i Boris Trupčević

Medijska kuća 24sata jedini je nositelj certifikata Poslodavac partner u svojoj branši. Poslodavac partner je priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima koje tvrtka Selectio dodjeljuje već četrnaest godina.

U 24sata posebno su se istaknuli u području strategije ljudskih potencijala, zahvaljujući dobro organiziranoj funkciji upravljanja ljudskim resursima koja pokriva sve ključne podfunkcije upravljanja zaposlenicima te dobroj pozicioniranosti same voditeljice ljudskih resursa unutar organizacije kao strateškog partnera Upravim navodi se u obrazloženju tvrtke Selectio.

Stručni tročlani certifikacijski tim pohvalio je i načine na koje se u 24sata komuniciraju organizacijske vrijednosti, a to su poduzetnički duh, pravednost, otvorena komunikacija, suradnja, odgovornost i uzor. U 24sata njeguju opušteni izgled prostora, politiku otvorenih vrata, neformalnu komunikaciju i opušteni dress code. Naglasak je na otvorenoj komunikaciji, brzom protoku i razmjeni informacija, brainstormingu, timskom radu i proaktivnosti koji omogućuju postojanje navedenih vrijednosti.

Boris Trupčević, direktor i član Uprave 24sata, i Danijela Govorčinović Šimunović, HR Manager 24sata, primili su certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke Selectio.

>>Digitalnim marketingom do novih kupaca i bolje prodaje

“Gledajući sve ove rezultate, ne mogu si pomoći da ne budem malo ponosan. Dobro znamo da smo u usporedbi s nekima s ove liste mala kompanija od tristotinjak ljudi. Osobno me veseli da smo nadmašili druge u Strategiji. Bit će nam svakako to poticaj.“, istaknuo je direktor i član Uprave 24sata Boris Trupčević nakon uručenja Certifikata.

24sata – poslodavac prvog izbora u branši

“Izrazito sam ponosna što smo jedina medijska kuća u regiji s certifikatom Poslodavac Partner. To nas, uz tržišnu dominaciju u print i digitalnim medijima, čini poslodavcem prvog izbora u branši. Naš cilj kao odjela za ljudske resurse je i dalje biti podrška biznisu i dati im potporu da kroz brigu i razvoj zaposlenika ostvarimo zadane poslovne ciljeve“, dodala je Danijela Govorčinović Šimunović, voditeljica odjela za ljudske resurse u 24sata.

Trenutno je u Hrvatskoj, Albaniji, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Kosovu, Makedoniji, Rusiji, Sloveniji i Srbiji 66 nositelja Certifikata Poslodavac Partner.