Addiko Blic kredit – ‘Best Buy’ u kategoriji nenamjenskih kredita

Adiko Blic kredit ocijenjen je 'Best Buy' prilikom u kategoriji nenamjenskih kredita prema istraživanju 'koje je provela međunarodna organizacija ICERTIAS

366
Addiko Blic

Prema istraživanju ‘Best Buy Award General I 2020/2021 Croatia‘ o najboljem omjeru cijene i kvalitete u segmentu opće populacije koje je provela međunarodna organizacija ICERTIAS – International Certification Association GmbH, Addiko Blic pobijedio je u kategoriji nenamjenskih kredita te je ocijenjen ‘Best Buyprilikom jer pruža najbolji omjer cijene i kvalitete.

>>Addiko virtualna poslovnica: Do kredita u nekoliko klikova

U sklopu istraživanja ispitanicima nisu bili unaprijed ponuđeni odgovori, već su ispitanici ocjenjivali temeljem osobnog iskustva i/ili iskustva osoba od njihovog najvećeg povjerenja.

Time je Addiko Blic prepoznat od strane hrvatskih korisnika bankarskih usluga kao gotovinski kredit koji nudi najveću vrijednost za uloženi novac.

Primarni fokus na gotovinskim kreditima

„Addiko banka se u skladu sa svojom poslovnom strategijom opredijelila za nominalno manji portfelj usluga koje pružamo, ali u onome što radimo želimo biti najbolji i kontinuirano osiguravati najbolju uslugu koja korespondira s potrebama korisnika. Gotovinski krediti su u našem primarnom fokusu, a zadovoljstvo korisnika vidimo u kontinuiranom rastu ovog segmenta te smo ponosni što su nas ispitanici prepoznali kao najbolju banku za gotovinske kredite što će nam biti poticaj da budemo još bolji“, izjavila je Petra Bašić Jantolić, izvršna direktorica Upravljanja proizvodima i odnosima s klijentima za građanstvo i mala poduzeća Addiko banke.