Dolazi modernija i jednostavnija m-zaba

Korisnici će imati jednostavan prikaz detalja proizvoda i usluga koji će sada biti smješteni na jednome mjestu. Odmah po prijavi korisnici će vidjeti stanje svog računa, a kretanje po računima odvija se jednostavnim listanjem

111
Zagrebačka banka

Klijenti Zagrebačke banke uskoro će na raspolaganju imati novu, moderniju i jednostavniju aplikaciju za mobilno bankarstvo (m-zaba). Nova m-zaba aplikacija dolazi u modernijem dizajnu koje nudi bolje korisničko iskustvo uz zadržavanje svih postojećih funkcionalnosti.

Aplikacija je obogaćena ilustracijama što ju čini atraktivnijom. Korisnici će imati jednostavan prikaz detalja proizvoda i usluga koji će sada biti smješteni na jednome mjestu. Odmah po prijavi korisnici će vidjeti stanje svog računa, a kretanje po računima odvija se jednostavnim listanjem. Funkcionalnosti poput m-foto plati i Sken u tren bit će objedinjeni jedinstvenom ikonom i dohvatljivi odakle god počinjao proces plaćanja, a plaćanja su podijeljena prema potrebama korisnika.

Iskustvo korištenja dodatno je poboljšano mogućnošću ugovaranja trajnog naloga za sve štednje otvorenog tipa, logičnijom navigacijom i korisnim informacijama o tome kako koristiti aplikaciju.

Nova m-zaba koja pruža jedinstveni doživljaj i suvremeni dizajn bit će uskoro postupno dostupna klijentima. U slučaju da korisnik ima takvu opciju na svom mobilnom uređaju, aplikacija će se automatski ažurirati, a ako ju korisnik sam ažurira, treba posjetiti odgovarajući Store i ažurirati ju. Do preuzimanja nove m-zabe korisnici će moći koristiti postojeću.

Kao i do sada, m-zaba je besplatna za korisnike paketa proizvoda, a oni koji ih nemaju prva tri mjeseca moći će ju koristiti bez naknade.