HPB će sav portfelj kartica zamijeniti Visom

Za sve klijente banke, zamjena i prelazak na Visa kartice odvijat će se besplatno tijekom 2021. i početkom 2022. godine. PIN će ostati nepromijenjen te će vrijediti i na novoj kartici

67
HPB Visa

Hrvatska poštanska banka (HPB) i Visa, svjetski lider u digitalnom plaćanju,
šire svoje partnerstvo, u sklopu kojeg će HPB cjelokupni portfelj kartica zamijeniti Visa karticama, objavili su danas iz HPB-a.

Zamjena svih postojećih kartica Visom će za klijente biti besplatna, PIN će ostati nepromijenjen te će vrijediti i na novoj kartici. Svi uvjeti, pogodnosti i funkcionalnosti koje su klijenti do sada imali prenijet će se na nove Visa kartice uz dodatna poboljšanja.

Klijentima će se pružiti i brojne pogodnosti, kao što su napredni sustav beskontaktnog plaćanja, veći prihvat na mrežnim i fizičkim prodajnim mjestima te mogućnost plaćanja putem PayPala.

„Širenjem suradnje između HPB-a i Vise pružit ćemo klijentima još kvalitetniju uslugu putem inovativnih digitalnih sustava plaćanja i poboljšanim funkcionalnostima kartica. Proces prelaska na Visa kartice za naše klijente bit će besplatan, brz i jednostavan, a omogućit će im brojne pogodnosti s ciljem još veće konkurentnosti na hrvatskom tržištu.”, kazao je Matija Čukman, izvršni direktor Sektora direktnih kanala HPB-a.

Renata Vujasinović, Country ManagerViseza Hrvatsku, istaknula je zadovoljstvo što je Hrvatska poštanska banka izabrala Visu za strateškog partnera.

” Uvođenje Visa kartica u HPB portfelj ubrzat će usvajanje sigurnih, pouzdanih i jednostavnih načina plaćanja za potrošače, tvrtke i trgovce u Hrvatskoj. Klijenti HPB-a pridružit će se korisnicima 3,5 milijardi Visa kartica, a njihove će kartice biti prihvaćene na više od 46 milijuna trgovačkih lokacija širom svijeta.”

Zamjena i prelazak na Visa kartice odvijat će se tijekom 2021. i početkom 2022. godine. Klijenti Hrvatske poštanske banke dobit će nove Visa kartice na svoje adrese s jasnim uputama za aktivaciju, navodi se u priopćenju HPB-a.