Korisnicima Keks Paya dostupna i Keksica – Visa prepaid kartica

Otvaranje računa i naručivanje kartice kroz aplikaciju Keks Pay je u potpunosti digitalno i bez naknade

204
Keksica
Keksica

Erste banka je korisnicima aplikacije KEKS Pay omogućila besplatno otvaranje prepaid KEKS Pay računa s pripadajućom Visa karticom pod nazivom KEKSICA. Ovim je računom moguće obavljati sve transakcije koje su i dosad bile dostupne unutar aplikacije, a najveća je prednost što novac na račun primatelja stiže odmah, bez obzira na vrijeme slanja i z koje je banke pošiljatelj novca.

„Aplikacijom KEKS Pay korisnicima smo već olakšali niz svakodnevnih situacija kao što su raskusuravanje, skupljanje novca u grupi prijatelja, plaćanje parkinga, kupnja bonova za mobitel ili doniranje novca u humanitarne svrhe. Novosti u ponudi dodatno će olakšati korisnicima koji nisu klijenti Erste banke, a kojima su dosadašnje transakcije bile otežane zbog dodatnih autorizacija njihovih banaka. KEKSICA pruža brojne mogućnosti unutar, ali i izvan same aplikacije, a kao korisnu funkcionalnost vidimo i to da su sve transakcije napravljene ovim računom spremljene u aplikaciji, što omogućuje bolje praćenje i upravljanje troškovima.“ istaknuo je Dejan Donev, voditelj Tima za digitalnu transformaciju Erste banke.

>>Obrtnicima i OPG-ovima dostupna usluga beskontaktne naplate uz Keks Pay

Digitalno otvaranje računa

Otvaranje računa i naručivanje kartice kroz aplikaciju Keks Pay je u potpunosti digitalno i bez naknada. Jedan korisnik računa može naručiti i koristiti do maksimalno tri pripadajuće kartice, a karticu je moguće povezati i s Apple Payom. Korisnici mogu odabrati otvaranje računa bez izdavanja kartice u fizičkom obliku,

Karticom se može sigurno plaćati na online prodajnim mjestima, u trgovinama te podizati novac bez naknade na bankomatima Erste banke. Mjesečne naknade za vođenje računa nema, a dnevni limit za transakcije iznosi 5.000 kuna, dok je mjesečni limit postavljen na 20.000 kuna.

KEKS Pay aplikaciju dosad je, u nešto manje od dvije godine otkad je lansirana, prepoznalo više od 150 tisuća korisnika, pri čemu je iznos prosječne transakcije 50 kuna. Među korisnicima aplikacije 75 posto je klijenata drugih banaka, dok 25 posto korisnika ima račun otvoren u Erste banci. Najčešće korištena funkcionalnost unutar aplikacije je slanje novca, a slijede ju plaćanje parkinga i kupnja GSM bonova.