Stigle tri obvezujuće ponude za Croatia banku

Poštujući postupak kupoprodaje 100 posto dionica Croatia banke o svim detaljima bit ćemo u mogućnosti izvijestiti javnost po finalizaciji cjelokupnog procesa kupoprodaje Croatia banke d.d., navodi se u priopćenju Povjerenstva

114
pponude za Croatia banku

Temeljem zaprimljena četiri Iskaza interesa za kupoprodaju 100 posto dionica Croatia banke d.d. iz financijskog i bankarskog sektora od zainteresiranih strana iz Sjedinjenih Američkih Država, Hong Konga te dva iz Europe, a nakon provedenog dubinskog snimanja i isteka roka za podnošenje obvezujućih ponuda koji je istekao danas, 30. listopada 2020. godine, Povjerenstvo za prodaju objavilo je da su zaprimljene tri obvezujuće ponude za Croatia banku.

Sljedeći korak u ovom procesu jest razmatranje i odabir najboljih ponuda/najbolje ponude, nakon čega će uslijediti finalizacija Ugovora o kupoprodaji dionica, planirano do 20. studenog 2020. godine, dok bi zaključenje transakcije trebalo uslijediti u narednim mjesecima nakon toga.

“Poštujući postupak kupoprodaje 100 posto dionica Croatia banke d.d. o svim detaljima bit ćemo u mogućnosti izvijestiti javnost po finalizaciji cjelokupnog procesa kupoprodaje Croatia banke d.d.”, navodi se u priopćenju Povjerenstva.