Hrvatska IT tvrtka Q otvorila ured u Londonu

"Velika Britanija već sada je naše najznačajnije tržište, a novim uredom želimo dati dodatnu vrijednost našim klijentima. Osim toga, već tražimo i nove kadrove u Londonu", poručio je Vedran Tolić, suosnivač tvrtke Q i Chief Brand Officer

53
IT tvrtka Q

Hrvatska IT tvrtka Q svečano je otvorila ured u samom središtu Londona, čime je napravila još jedan snažan inozemni iskorak. Svečanost je održana u The Shardu, najvišem neboderu u Europi, ujedno i poznatom simbolu britanske metropole.

“Velika Britanija već sada je naše najznačajnije tržište, a novim uredom želimo dati dodatnu vrijednost našim klijentima. Osim toga, već tražimo i nove kadrove u Londonu”, poručio je Vedran Tolić, suosnivač tvrtke Q i direktor za razvoj brenda (Chief Brand Officer).

Uz Vedrana Tolića među predstavnicima Q-ovog tima bili su Filip Ljubić, suosnivač i izvršni direktor, Jesse Belgrave, direktor londonskog ureda, te Michael Fasosin, viši potpredsjednik u londonskom uredu.

Među stotinjak uzvanika bili su Q-ovi klijenti s tamošnjeg tržišta – Karina Kajelova, menadžerica u Smart Pensionu, Lewis Buttress, direktor proizvodnje u The Timesu, Bojan Radlović, predsjednik uprave Moneya, i Igor Pokaz, hrvatski veleposlanik u Velikoj Britaniji. Okupljenima se iz Monte Carla javio i Goran Ivanišević, legendarni hrvatski tenisač koji je Q-u poželio dobar start novom uredu.

Tvrtka Q, koja je ove godine svrstana među 10 najboljih web development tvrtki u svijetu prema ocjeni Clutcha, vodeće svjetske istraživačke agencije za rangiranje IT kompanija, u Velikoj Britaniji ima širok portfelj klijenata. Trenutno radi za kompanije kao što su The Times, BBC, Smart Pension, Money, uSwitch i druge, a ured u Londonu omogućit će mu daljnje širenje i još snažniji fokus na strateške projekte velikih brendova.

“Uživam u radu s agencijom kao što je Q, koji ima sličnu kulturu kao i mi i koji nastoji marljivo raditi kako bi postigao najbolje rezultate za svoje klijente. Uvijek smo u potrazi za partnerima koji će raditi nama uz bok i biti potpora našim inicijativama. Q-ov event u The Shardu je bio sjajan, imala sam priliku susresti se s nevjerojatnim stručnjacima s različitim pogledima na tehnologiju te razmijeniti s njima svoja iskustva”, izjavila je Rai Eastham, voditeljica inženjeringa u The Timesu.

Svečano otvorenje dolazi nakon što je Q osvojio drugu uzastopnu nagradu za najboljeg poslodavca u kategoriji srednje velikih tvrtki prema istraživanju koje provodi MojPosao, a na Best Employer Brand Awards Adria natjecanju istaknuli su se kao vodeća tvrtka na području zadovoljstva svojih zaposlenika sa šest osvojenih nagrada.

>>IT tvrtka Q omogućila zaposlenicima da biraju odakle će raditi