Include otvorio ured u Londonu

Tvrtka je ušla i u uži izbor za 2020 Smart Cities UK Award

59
Include
Ivan Mrvoš, osnivač i direktor tvrtke Include

Hrvatska tvrtka Include, vodeći proizvođač pametnih rješenja za gradove, otvorila je ured u Londonu, u Ujedinjenom Kraljevstvu, na kojem posluje već tri godine.

Include je tada predstavio svoju Steora pametnu klupu na posebnom događaju u Hrvatskom Veleposlanstvu u Londonu.

Include će Britanskom tržištu predstaviti svoja napredna tehnološka rješenja kroz različite modele Steora i Monna pametnih klupa, s naglaskom na Steora CCTV model koji poboljšava javnu sigurnost, Steora Urban modele za napredno vanjsko oglašavanje te Monna modele za poboljšanje standarda biciklista na javnim površinama.

“Unatoč formalnom izlasku Ujedinjenog Kraljevstva iz Europske Unije prepoznali smo potencijal i važnost britanskog tržišta te je ovo bio samo prirodan nastavak našeg širenja. Brexit nam ne predstavlja problem jer je Britansko tržište vrlo razvijeno, a javni sektor fokusiran na projekte pametnih gradova u kojima je Include prirodan partner. Predstaviti ćemo se na sajmu FutureBuild 2020 u Londonu u ožujku, izjavio je Ivan Mrvoš, direktor tvrtke Include,” povodom otvaranja ureda u glavnom gradu Engleske.

Include je ušao i u uži izbor za nagradu 2020 Smart Cities UK Awards u konkurenciji od preko 40 kompanija, u kategoriji dobavljača godine. Ta kategorija namijenjena je tvrtkama koje aktivno isporučuju proizvode i usluge u području rješenja za pametne gradove.