Institut IGH potpisao dva nova ugovora vrijedna ukupno 34,9 mil. kuna

Prvi ugovor odnosi se na Zajednicu ponuditelja Institut IGH i tvrtka EPTISA Adria koja će nadzirati radove na aglomeraciji Split-Solin, a drugi, potpisan sa zagrebačkim Medicinskim fakultetom, na izradu tehničke dokumentacije za obnovu Šalate nakon potresa

89

Institut IGH potpisao je u petak dva nova ugovora vezana uz pružanje usluga projektiranja i stručnog nadzora, vrijedna ukupno 34,9 milijuna kuna. Informacije je objavljena putem Zagrebačke burze.

Prvi ugovor odnosi se na Zajednicu ponuditelja Institut IGH i tvrtka EPTISA Adria koja je potpisala ugovor sa splitskom tvrtkom Vodovod i kanalizacija. IGH i EPTISA će nadzirati radove na aglomeraciji Split-Solin i to za ugovore 1-6 (Uređaj za pročišćavanje otpadnih voda, Mreža i Sustav daljinskog nadzora i upravljanja).

Ukupna vrijednost ugovora je 33,69 milijuna kuna (bez PDV-a), a udio Instituta IGH iznosi 13,53 milijuna kuna.

Drugi ugovor, potpisan sa zagrebačkim Medicinskim fakultetom, odnosi se na usluge izrade tehničke dokumentacije za projekt FSEU.2021.MZO.007- cjelovita obnova-Šalata 11.

Ukupna vrijednost ugovora je 1,28 milijuna kuna (bez PDV-a). Ugovor obuhvaća izradu projektne dokumentacije – idejni, glavni i izvedbeni projekt s troškovnikom – te uslugu izrade dijela dokumentacije o nabavi za izvođenje radova sukladno ugovoru o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava za operacije koje se financiraju iz Fonda solidarnosti EU, a sve u svrhu obnove infrastrukture i opreme u području obrazovanja oštećene potresom.