Ana Burazer nova kreativna direktorica u McCannu Zagreb

Marketinška agencija McCann Zagreb dodatno je osnažila svoj tim, nakon što je u prvom dijelu godine dovela Ivu Bokšić i pojačala segment strateškog planiranja.

u 14:55 Zadnja izmjena: 26.09.2019 u 15:08
113
Ana Burazer
Ana Burazer, nova kreativna direktorice marketinške agencije McCann Zagreb

Marketinška agencija McCann Zagreb osnažila je svoj tim na jednoj od najviših razina unutar kreativnog odjela – na mjesto kreativne direktorice stigla je Ana Burazer. Uz ostale McCann kreativce raditi će na osmišljavanju i razradi kreativnih ideja za neke od domaćih i inozemnih tvrtki i brendova.

Ana se tako vraća u agencijski svijet nakon što je radila kao Global Jr. Brand Manager švedskog branda INTIMINA, a prije toga je pet godina kao copywriter provela u agenciji Imago Ogilvy.

„Lijepo se vratiti u agenciju nakon iskustva ‘s one strane’ pitcha. Biti klijent i raditi na marketinškoj strategiji globalnog branda poput Intimine doista je vrijedno iskustvo koje mi je pomoglo bolje razumjeti poslovni proces kompanija i puno širu sliku s tržišta. Sa spoznajom koliko je oglašavanje ključan segment razvijanja branda, veselim se vratiti inspirativnoj agencijskoj atmosferi i radu na novim i uspješnim projektima“, komentirala je nova kreativna direktorica u McCannu Ana Burazer.

Agencija McCann Zagreb tako je dodatno osnažila svoj tim, nakon što je u prvom dijelu 2019. dovela Ivu Bokšić i pojačala segment strateškog planiranja.

„Ušli smo u tradicionalno najzahtjevnije razdoblje u godini zbog čega nam je posebno drago klijentima, suradnicima i kolegama predstaviti ovako značajno pojačanje naših kreativnih resursa. U proteklih godinu dana pojačali smo odjel strateškog planiranja i kreativu, tim za digitalne projekte, content development te community management, a svi koji su nam se pridružili – u potpunosti su opravdali očekivanja i to je jedan od razloga zbog kojeg vrlo entuzijastično gledamo na razdoblje pred nama“, kazao je Tomislav Presečki, glavni direktor McCanna Zagreb.