Anastazija Vasileva Pokrajac preuzima Adrija regiju u Belupu

Anastazija Vasileva Pokrajac diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, smjer financije, gdje je završila i poslijediplomski studij. Gotovo dvanaest godina radila je u farmaceutskoj kompaniji Alkaloid iz Skopja

124
Anastazija Vasileva Pokrajac
Anastazija Vasileva Pokrajac

Anastazija Vasileva Pokrajac imenovana je za direktoricu tržišta Adria regije farmaceutske kompanije Belupo.

Gotovo dvanaest godina Anastazija Vasileva Pokrajac radila je u farmaceutskoj kompaniji Alkaloid iz Skopja, između ostalog kao prodajni predstavnik za OTC portfelj i asistentica u podršci u Prodaji i analitici, te Key account manager kupaca kompanije na hrvatskom tržištu, navodi se u priopćenju Balupa. Poziciju Head of Key account management preuzima 2020. godine i bila je zadužena za kreiranje i implementaciju komercijalne strategije i ukupnu prodaju kompanije na hrvatskom tržištu.

Dobitnica je priznanja „Excellence lead for BIH“ za početak implementacije komercijalne i marketinške strategije kompanije u BiH u 2022. godini.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, smjer financije. Poslijediplomski studij završila je 2011.godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, smjer Financijske institucije i tržišta.