Boris Rivić novi je predsjednik Uprave Arsano Medical Group

Uz Borisa Rivića, menadžment Arsano Medical Group čine Alen Akšamija, glavni financijski direktor i Sandra Morović, glavna medicinska direktorica

29
Boris Rivić
foto: Davor Zunic / Fotofaktor.com

Arsano Medical Group osnažio je upravljačku strukturu imenovanjem Borisa Rivića na poziciju predsjednika Uprave grupacije.

Uz Borisa Rivića, menadžment Arsano Medical Group čine Alen Akšamija, glavni financijski direktor i Sandra Morović, glavna medicinska direktorica.

„U Arsano Medical Group, medicinskoj grupaciji s najširom ponudom zdravstvenih usluga u Hrvatskoj i regiji, potpuno smo fokusirani na podizanje standarda zdravstvene skrbi u privatnom zdravstvu jer vjerujemo da je to najbolji način za dugoročni rast i razvoj. U sve naše ustanove i procese uvodimo najviše kriterije korporativnog upravljanja i osiguravamo nužne investicije u infrastrukturu i tehnologiju, uz kontinuirana ulaganja u naše zaposlenike i profesionalni razvoj stručnih timova. Kao jedna od najvećih medicinskih grupacija u regiji, fokusirani smo na strateško pozicioniranje, rast, unapređenje i sigurnost poslovanja za sve članice naše grupacije istovremeno potpuno posvećeni individualnom i sveobuhvatnom pristupu prevenciji, liječenju i rehabilitaciji korisnika naših usluga. U narednom periodu nastavljamo sa širenjem poslovanja, kako organski tako i novim akvizicijama”, izjavio je Boris Rivić, predsjednik Uprave Arsano Medical Group.

Grupa je najveći privatni investitor u privatno zdravstvo u Hrvatskoj i regiji s preko 420 medicinskih djelatnika koju čine 2 specijalne bolnice, 4 poliklinike i jedna zdravstvena institucija. Okupljanje privatnih zdravstvenih ustanova iz Hrvatske i regije pokrenuo je Provectus Capital Partners (PCP), investicijsko društvo usmjereno na tržišta jugoistočne Europe.