Boris Trupčević novi je izvršni direktor tvrtke Foreo

Trupčević ima više od 25 godina iskustva rada u medijskoj industriji, a posljednjih 15 godina bio je na vodećim uredničkim i menadžerskim pozicijama u tvrtki 24 sata.

95
Boris Trupčević
Boris Trupčević [izvor: Foreo]

Boris Trupčević, dugogodišnji direktor i član Uprave 24 sata, imenovan je izvršnim direktorom tvrtke Foreo koja se bavi prodajom gadgeta za njegu lica i zubi.

Trupčević ima više od 25 godina iskustva rada u medijskoj industriji, a posljednjih 15 godina bio je na vodećim uredničkim i menadžerskim pozicijama u tvrtki 24 sata. Tijekom karijere bio je odgovoran za sadržaj, print i online izdanja, za digitalne operacije i tehnologiju te prodaju i marketing. Smatraju ga zaslužnim za niz inovativnih inicijativa i komunikacijskih rješenja koja su doprinijele digitalnoj transformaciji 24 sata. Fokus na digitalnu transformaciju uključivao je brojne reorganizacije, programe edukacije i timske treninge, kao i stvaranje zapaženog Data Science / Machine Learning tima.

‘’Od prvog susreta bio sam zadivljen hrabrošću, misijom i vizijom Forea. Ono što je Foreo postigao zbilja je impresivno. Ali, pred nama je još mnogo toga. Usmjereni smo na poboljšanje ljudskih života i pokušavamo razmišljati šire – kako možemo doprinijeti širem kontekstu, kako možemo pomoći unaprijediti čovječanstvo?

Tako da usrećimo pojedinca, jednog po jednog, kako bi svaki od njih bio jedan mali korak naprijed prema velikom skoku zajednice. Ako se iskreno trudite pomoći ljudima da se osjećaju lijepo i imaju više samopouzdanja, svakome osobno ovaj osjećaj velik je kao svemir i mijenja život nabolje. Baš ovo je Foreov domaći teren”, izjavio je Trupčević.

Foreo kreće u sljedeću fazu inovacija

On će s Filipom Sedićem, osnivačem tvrtke i primarnim izumiteljem Foreovih proizvoda, voditi tvrtku “kroz sljedeću fazu inovacije, neprekidno propitkujući status quo unutar beauty kategorije i šire”, navodi se u priopćenju.

“Mnogo je još toga što možemo postići zajedno. Imali smo zaista intenzivnih osam godina i sada je vrijeme za nove početke. Foreo je protresao i nanovo izumio čitavu industriju, postajući pionirom novostvorene kategorije. To je golemo! No ipak, svijet je velik i potrebno je mnogo vremena kako bismo dodirnuli sve, stoga je pred nama još dug put kako bismo dosegli svaku osobu koju možemo”, rekao je Sedić.