Denis Jašarević novi predsjednik Uprave IN2 grupe

Denis Jašarević je cijelu karijeru proveo u dizajnu, razvoju i implementaciji informacijskih sustava u različitim industrijama poput automobilske, telekomunikacijske, izdavačke, produkcijske i distribucijske, zdravstvene, kao i u javnoj upravi

60
Denis Jašarević IN2 Grupa
Denis Jašarević, novi predsjednik Uprave IN2 grupe

Denis Jašarević imenovan je za predsjednika Uprave IN2 grupe, objavili su iz kompanije. Do sada je obnašao funkciju Izvršnog direktora IN2 grupe za Zdravstvo i javnu upravu.

Denis Jašarević cijelu je karijeru proveo u dizajnu, razvoju i implementaciji informacijskih sustava u različitim industrijama poput automobilske, telekomunikacijske, izdavačke, produkcijske i distribucijske, zdravstvene, kao i u javnoj upravi. Radio je u nekoliko IT kompanija, a u počecima karijere bavio se i IT edukacijama. Menadžerske pozicije u IT-ju obnaša već više od 10 godina. U IN2 grupi radi posljednjih sedam godina, s fokusom na segment informacijskih sustava za zdravstvo i javnu upravu.

„IN2 grupa poznata je kao jedna od prvih i najznačajnijih regionalnih kompanija usmjerenih na razvoj digitalnih rješenja koja pružaju podršku najzahtjevnijim poslovnim procesima i industrijskim vertikalama. Tu naš potencijal nije ni izdaleka iscrpljen; imamo puno ideja koje će nam pomoći da dalje rastemo, razvijamo nove proizvode i stvaramo poticajno okruženje u kojem naši timovi stručnjaka mogu stjecati raznolika iskustva, razvijati svoju kreativnost i stručnost. Zato sam ponosan što sam dobio povjerenje voditi IN2 grupu i veseli me što ćemo moći zajednički raditi na ostvarenju svih naših planova“, rekao je ovom prilikom Denis Jašarević.

Članica Nadzornog odbora IN2 grupe i Senior Vice President for Business Development u CSI-ju Katarina Šiber Makar smatra ovo promaknuće dobrim korakom za daljnji razvoj kompanije.

„Za vrijeme Denisovog upravljanja segmentom zdravstva IN2 grupa postala je dominantni isporučitelj informacijskih sustava za zdravstvo u Hrvatskoj i proširila poslovanje na nekoliko stranih tržišta. Denisova energija, strast, motivacija i poznavanje tržišta, ali i kompanije iznutra preduvjeti su za njegov uspjeh. U ovoj godini imamo ambiciozne planove za daljnji rast baze klijenata IN2 grupe, tržišta koje pokrivamo i portfelja naših proizvoda. Vjerujemo da IN2 tim pod Denisovim vodstvom te planove može ostvariti“, rekla je Katarina Šiber Makar.