Goran Car novi je glavni direktor Combisa

Car će novu dužnost preuzeti 1. ožujka 2020. U Combis dolazi s funkcije direktora Sektora za jezgrenu mrežu i servisne platforme Hrvatskog Telekoma, gdje je proveo četiri godine

174
Goran Car
Goran Car, novi glavni direktor Combisa

Goran Car novi je član Uprave Combisa i glavni direktor, objavili su iz kompanije. Novu dužnost preuzet će 1. ožujka 2020.

Car u Combis dolazi iz Hrvatskog Telekoma, s pozicije direktora Sektora za jezgrenu mrežu i servisne platforme.

“Goran iza sebe ima bogato iskustvo u tehnološkom sektoru, pokretač je i realizator brojnih ICT inicijativa. S obzirom na smjer razvoja Combisa kao vrhunske tehnološke kompanije vjerujem da će Goran donijeti Combisu novu viziju i snagu, kako za zaposlenike, tako i za korisnike ICT rješenja”, istaknuo je ovom prilikom Kostas Nebis, predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma.

Dosadašnji član Uprave i glavni direktor za prodaju Damir Horvat od 1. ožujka prelazi u Nadzorni odbor Combisa, te nastavlja voditi ICT prodaju u HT grupi.

>>Combis otvara ured u Tehnološkom parku Bjelovar

Karijera u HT-u i Combisu

Goran Car je u HT-u proveo četiri godine, a prije toga je dugi niz godina obavljao visoko odgovorne funkcije u Combisu. Bio je direktor Strateškog područja za integrirana IT rješenja i usluge, direktor Sektora sistemske integracije, kao i CTO ComClouda. Prethodno je obnašao poziciju menadžera prodaje za telekomunikacijsku industriju te dužnost zamjenika direktora Sektora IP komunikacija.

Pokrenuo je razvoj i istraživanje (R&D) za Cloud i zaslužan što je Combis među prvima u Hrvatskoj pokrenuo interne korporativne startupe.

Car je diplomirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva te magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Rođen je 1977. godine u Koprivnici.