Hrvoje Išek 1. studenog odlazi iz Combisa

Do imenovanja novog predsjednika Uprave, Damir Horvat, regionalni direktor prodaje Combisa, od 1. studenog 2019., privremeno preuzima operativno vođenje kompanije

405
Hrvoje Išek

Hrvoje Išek, predsjednik Uprave Combisa, vodeće hrvatske high tech kompanije, podnio je ostavku na svoju funkciju i od 1. studenog 2019. karijeru nastavlja izvan kompanije, objavili su iz Combisa.

Do imenovanja novog predsjednika Uprave, Damir Horvat, regionalni direktor prodaje Combisa, od 1. studenog 2019., privremeno preuzima operativno vođenje kompanije.

Od 1. studenog Uprava Combisa bit će sačinjena od jednog člana, Mladena Gregovića, koji je članom Uprave za operacije postao 2016. godine. Prethodno je više od  deset godina bio izvršni direktor IT sektora Raiffeisen banke u Hrvatskoj.

>>Novi vizualni identitet Combisa kao znak transformacijske inicijative

Dužnost predsjednika Uprave Combisa Hrvoje Išek obavljao je od 1. travnja 2016. godine. Na funkciju člana, a zatim i predsjednika Uprave došao je iz Hrvatskog Telekoma, u kojem je proveo 16 godina, s pozicije direktora Sektora korporativne prodaje.

„Hrvoje je tijekom svoje karijere u Hrvatskom Telekomu i Combisu dao izuzetan doprinos razvoju obje kompanije te postizanju strateških i poslovnih ciljeva. Uvjeren sam da će svojim iskustvom i stručnošću razvijati svoju karijeru i nadalje uspješno”, izjavio je predsjednik Nadzornog odbora Combisa Saša Kramar.