Igor Gržalja novi predsjednik Uprave Asseca SEE Hrvatska

Igor Gržalja je menadžer s 15-godišnjim iskustvom u IT industriji, a na mjestu predsjednika Uprave naslijedit će Dražena Pehara

358
Igor Gržalja

Igor Gržalja od 1. veljače novi je predsjednik Uprave Asseca SEE Hrvatska.

Gržalja je menadžer s 15-godišnjim iskustvom stečenim na različitim pozicijama u IT industriji, uključujući dizajn i razvoj softvera, upravljanje projektima, gradnju timova i organizacijske strukture, razvoj poslovanja i prodaju.

Igor je rodom iz Labina. Diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Karijeru je započeo u Logosu, jednoj od hrvatskih tvrtki koju je krajem 2007. preuzela Asseco South Eastern Europe grupa. Kraće vrijeme radio je u Hewlett-Packard-u, nakon čega se vratio u Asseco gdje je posljednjih pet godina bio na poziciji regionalnog direktora prodaje i razvoja poslovanja za središnju i jugoistočnu Europu.

Svojim najvećim postignućima smatra gradnju i uspostavu učinkovite prodajne organizacije koja je omogućila velike međunarodne projekte, najviše u financijskoj industriji i javnoj upravi.

Kao novi predsjednik Uprave Asseca SEE Hrvatska Igor Gržalja planira se posvetiti daljnjem razvoju poslovanja tvrtke, nastavku izgradnje odnosa s klijentima u zemlji i regiji te dodatnom osnaživanju tima na svim razinama, a posebno u domeni inovacija odnosno razvoja novih proizvoda i usluga.

Planira nastaviti raditi na započetim projektima uz podršku partnera uključujući FinTech tvrtke, a nove prilike vidi u iniciranju aktivnosti koje će pomoći transformaciji bankarskog sektora i unaprijediti ključne parametre poslovanja banaka.

Igor Gržalja će na mjestu predsjednika Uprave Asseca SEE Hrvatska naslijediti Dražena Pehara. Iz Uprave su otišli i Emir Memić i Ivica Petrović, a uz Igora Gržalju u Upravi ostaju Ljiljana Ivanek i Ivan Bušić.