Snježana Stanković u Upravi IN2 Grupe

Nova članica Uprave bit će  zadužena za financije, računovodstvo, kontroling, nabavu i logistiku IN2 Grupe

185
Snježana Stanković
Snježana Stanković, članica Uprave IN2 Grupe

IN2 grupa priopćila je da se njenom timu na poziciji članice Uprave za financije (CFO) pridružila Snježana Stanković.

Nova članica Uprave bit će  zadužena za financije, računovodstvo, kontroling, nabavu i logistiku ove softverske grupacije. U IN2 dolazi iz informatičke tvrtke S&T Hrvatska u kojoj je proteklih deset godina bila na poziciji prokuristice i direktorice financija. Od prethodnih pozicija vrijedi istaknuti i 10 godina iskustva na revizorskim poslovima u konzultantskoj kući PricewaterhouseCoopers.

Iskustvo u upravljanju financijama

“Snježanino prethodno iskustvo upravljanja financijama, računovodstvom i kontrolingom u tvrtki stranih vlasnika, pomoći će nam da što brže završimo aktivnosti financijske integracije s kojima smo započeli nakon što je IN2 grupu u siječnju preuzela kanadska korporacija Constellation Software. Vjerujem kako ćemo uz njezinu pomoć uspješno ostvariti naše poslovne ciljeve i osnažiti poziciju IN2 kao jednog od regionalnih lidera u industriji softvera”, rekla je predsjednica Uprave IN2 Katarina Šiber Makar.

Stanković je diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 1995. godine. Svoje znanje dopunjavala je brojnim edukacijama i stručnim certifikatima iz područja financija i menadžmenta.