Lagermax u novo logističko skladište kraj Zaprešića uložio 15,3 mil. eura

Uz postojeće skladišne prostore od 16.500 četvornih metara otvoreno je novo logističko skladište, koje se prostire na 20.000 četvornih metara. Investicija u novo skladište vrijedna je 15,3 milijuna eura

118
Lagermax

Tvrtka Lagermax Logistics Croatia otvorila je u čevrtak novo logističko skladište u mjestu Luka pored Zaprešića, a velikom proslavom obilježeno je i 25 godina rada Lagermax grupacije u Republici Hrvatskoj.

Uz postojeće skladišne prostore od 16.500 četvornih metara otvoreno je novo logističko skladište, koje se prostire na 20.000 četvornih metara. Investicija u novo skladište vrijedna je 15,3 milijuna eura, a njome su stvoreni uvjeti za dodatno zapošljavanje velikog broja ljudi te čime se pridonijelo razvoju Zagrebačke županije i konkurentnosti hrvatskog gospodarstva.

Na krovove skladišta postavljeni su solarni paneli za proizvodnju električne energije jer je fokus tvrtke i na razvoju ekoloških rješenja usmjerenih na očuvanje okoliša što je i budućnost kad je poslovanje u pitanju.

Lagermax grupacija u Hrvatskoj kontinuirano radi na održavanju visoke razine profesionalnosti, kvalitete usluga i konkurentnosti te ulaganju u daljnji razvoj poslovanja. U planu su i gradnja novih skladišnih kapaciteta te uvođenje dodatne djelatnosti u poslovanje – proizvodnja drvenih paleta. Osim sjedišta u Luci pokraj Zagreba, Lagermax Logistics Croatia posluje u regionalnim centrima u Splitu, Rijeci, Puli, Osijeku i Koprivnici.

„Otvaranje novih skladišnih kapaciteta rezultat je naše intencije da pružimo optimalne logističke koncepte, kojima ćemo ostati market leader logistike, transporta, skladištenja i distribucije različitih roba; te uz prilagođena logistička rješenja, krojena po mjeri automotive segmenta, biti proaktivni faktor u budućnosti koju donosi tehnološki napredak i e-mobilnost u lancima opskrbe“, poručio je Dino Mišar, direktor tvrtke Lagermax Logistics Croatia d.o.o.