Lanac dizajnerske odjeće i obuće HalfPrice stigao u Hrvatsku

HalfPrice je novi brend na tržištu koji je uspješno lansiran početkom svibnja u Poljskoj, a zatim su otvorene poslovnice u Austriji, Mađarskoj i Češkoj. Hrvatska je tako postala peta zemlja u Europi u kojoj je ovaj lanac otvorio svoju trgovinu

103
HalfPrice

Maloprodajni lanac dizajnerske odjeće i obuće HalfPrice stigao je u Hrvatsku. Prva trgovina u Hrvatskoj otvorena je u sklopu Westgate Shopping Cityja u Zaprešiću i prostire se na više od 2500 četvornih metara. U  ponudi je nekoliko tisuća artikala, od brendova široke potrošnje do premium svjetskih brendova.

HalfPrice je novi brend na tržištu koji je uspješno lansiran početkom svibnja u Poljskoj, a zatim su otvorene prve poslovnice u Austriji, Mađarskoj i Češkoj. Hrvatska je tako postala peta zemlja u Europi u kojoj je ovaj popularni lanac otvorio svoju trgovinu, a u kojoj se može pronaći široka ponuda kvalitetne odjeće, obuće, kozmetike, igračaka i dodataka za dom. Koncept branda je takav da svaki dizajnerski komad dolazi u svega nekoliko primjeraka.

“Ovakav koncept off-pricea kakav prvi put na hrvatsko tržište donosi HalfPrice iz dana u dan postaje sve popularniji i traženiji među mnogim kupcima diljem svijeta. Danas svatko želi posjedovati neki dizajnerski komad, a pritom ga kupiti po znatno povoljnijoj cijeni. Nadamo se da će ga zavoljeti i hrvatski kupci jer u HalfPriceu mogu očekivati vrlo raznoliku ponudu, u kojoj će čak i oni najzahtjevniji sigurno pronaći nešto za sebe”, istaknula je Martina Perić, marketing menadžerica CRO & Sl HalfPricea.