Posjetite 13. Kamion&Bus Roll Show i 1. Izložbu sigurnosti i civilne zaštite Intervencija!

U Zagrebu će se od 8. do 10. rujna održati najveća regionalna izložba iz područja gospodarskih vozila, opreme i usluga - Kamion&Bus Roll Show i 1. izložba sigurnosti i civilne zaštite "Intervencija"

162
13. Kamion&Bus Roll Show
foto: Business Media Croatia

Kamion&Bus Roll Show, najveći regionalni sajam gospodarskih vozila u Hrvatskoj, u organizaciji magazina specijaliziranog za gospodarska vozila Kamion&Bus, održat će se od 8 do 10. rujna 2023. godine u Zagrebu, na izložbenom prostoru veličine 10.000 m2.

Ovogodišnji 13. Kamion&Bus Roll Show po prvi put održava se u gradu Zagrebu, točnije na istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma, iza zgrade INA-e. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje, od 9  do 18:30 sati u petak i subotu, a u nedjelju od 9 do 18 sati. Službeno otvorenje je u petak, 8. rujna s početkom u 10 sati.

Kamion&Bus Roll Show na jednom će mjestu okupiti vodeće proizvođače kamiona, autobusa, priključnih i dostavnih vozila, zatim proizvođače rezervnih dijelova za gospodarska vozila, guma, maziva, logističke i ostale opreme kao i brojne servisne djelatnosti poput fleet managementa, usluga vezanih za tahografe i ostalih.

Uz Kamion&Bus Roll Show, u organizaciji tvrtke Business Media Croatia, održat će se i “Intervencija – 1. Izložba sigurnosti i civilne zaštite“, koja će uz specijalna interventna, vatrogasna, sanitetska, policijska vozila, zainteresiranoj javnosti prezentirati i specijalnu operativnu tehniku za zaštitu i sigurnost te će se predstaviti i vodeći hrvatski proizvođači zaštitne opreme za posebne namjene i civilnu zaštitu.

Pokrovitelj izložbi je Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske, dok je Ravnateljstvo civilne zaštite Organizacijski partner izložbe “Intervencija”, koju podržavaju i Hrvatska vatrogasna zajednica te Hrvatski klaster konkurentnosti obrambene industrije.

Izlagači

Izlagači Kamion&Bus Rokk Show 2023
Izlagači Kamion&Bus Rokk Show 2023

Radno vrijeme izložbi je od 9 sati do 18:30 (u nedjelju do 18 sati), a ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

Više informacija o izložbama, programu i izlagačima potražite na web stranici događanja!