Hrvatski Telekom će, u sklopu proširenog partnerstva između Deutsche Telekoma i Netflixa, u svoju ponudu fiksnih i mobilnih usluga uključiti i Netflix, najpopularniju streaming platformu na svijetu, te korisnicima omogućiti još veći izbor omiljenih filmova i serija, uz još više vrijednosti i fleksibilnosti te će dodatno unaprijediti cjelokupno korisničko kućno iskustvo, najavili su iz HT-a.

Korisnici Hrvatskog Telekoma će uskoro imati priliku gledati Netflix integriran u ponudu MAXtv-a, u vidu proširenih paketa usluga i novog TV sučelja.

„Hrvatski Telekom je oduvijek imao najbolji sadržaj – zabavni, sportski, informativni – i naši korisnici znaju da kod nas mogu uživati u svojim omiljenim serijama, filmovima i utakmicama. Kada taj sadržaj konzumiraju na najboljoj mreži te unaprijeđenom sučelju u našim novim MAXtv paketima iskustvo korisnika dobiva novu dimenziju. Partnerstvom s Netflixom kao globalno najpopularnijom streaming platformom, dižemo svoju ionako najbolju ponudu sadržaja na još višu razinu”, kazala je Nataša Rapaić, članica Uprave Hrvatskog Telekoma.

„Vjerujemo da kroz suradnju s Netflixom pružamo još jednu opipljivu vrijednost našim korisnicima. Ovo partnerstvo pokazuje kako smo svjesni što naši korisnici žele: jednostavno dostupan i zanimljiv zabavni sadržaj koji se savršeno uklapa u vrhunsko kućno iskustvo koje pružamo”, izjavila je Dominique Leroy, članica Uprave Deutsche Telekom AG za Europu.

Emma Lloyd, potpredsjednica EMEA partnerstva u Netflixu, rekla je: „Ovo partnerstvo je nadogradnja našeg sjajnog odnosa s Deutsche Telekomom i predstavlja odličnu zajedničku inicijativu usmjerenu na stavljanje gledatelja u samo središte zabave. Radujemo se što će ova ponuda korisnicima pružiti nevjerojatnu širinu izbora zabavnog sadržaja – od nagrađivanih filmova do omiljenih serija, dokumentaraca i programa bez scenarija iz cijele Europe i šire.”