Na Trešnjevačkom trgu otvorena velika poslovnica Tisak medije

Tisak media na Trešnjevačkom trgu će posjetiteljima nuditi više od 4000 najnovijih književnih naslova, širok asortiman računalnih igara, igračaka, društvenih igara, školskog i uredskog pribora te niz drigih usluga koje Tisak inače nudi

73
Tisak media
[Izvor: Tisak plus]

Tisak je na Trešnjvačkom trgu u Zagrebu, u prostoru nekadašnje Name, otvorio najveću poslovnicu Tisak medije. Ukupno 40. u Hrvatskoj, nova poslovnica prostire se na više od 200 četvornih metara te donosi prošireni asortiman proizvoda na frekventnoj gradskoj lokaciji. Tisak media na Trešnjevačkom trgu svojim će posjetiteljima nuditi više od 4000 najnovijih književnih naslova, širok gaming asortiman i velik izbor igračaka, društvenih igara za djecu i odrasle, školski i uredski pribor te bogatu ponudu artikala poklon-programa.

“Otvorenje dosad najveće poslovnice Tisak medije u Hrvatskoj za nas predstavlja velik korak u ukupnom razvoju poslovanja. Ponosni smo što iz dana u dan podižemo razinu kvalitete usluge te povećavamo broj naših poslovnica, kao i ukupni asortiman proizvoda. Ovim otvorenjem nastavljamo s realizacijom planova investicija u prodajnu mrežu u 2023. i 2024. Ovu godinu zaključit ćemo s 20 novih prodajnih mjesta.”, izjavila je u povodu otvorenja Helena Klarić, predsjednica Uprave tvrtke Tisak plus.

“Tisak media na Trešnjevci svojim će kupcima nuditi brojne dodatne usluge, a zbog odlične i lako dostupne lokacije poslovnice vjerujemo da ćemo postati omiljeno mjesto kupnje brojnih kupaca. S obzirom na otvorenje u predblagdanskom periodu, sigurni smo i da će velik broj kupaca u našem asortimanu pronaći odlične ideje za darove, bilo da se radi o igračkama, knjigama ili darovnom programu”, dodao je Ivan Mudrinić, direktor sektora maloprodaje u Tisku.