Pevec u Vukovaru otvara moderni retail park

Retail park površine veće od 2200 četvornih metara prostirat će se uz novoizgrađeni prodajni centar. Ukupna vrijednost investicije u trgovački centar i retail park iznosi 45 milijuna kuna

86
retail park Pevec Vukovar

Trgovački lanac Pevec nastavlja s ulaganjima u Slavoniju. Najavio je otvaranje modernog retail parka u vukovarskoj gospodarskoj zoni. Projekt je započeo krajem srpnja kupnjom zgrade, čime je ukupna površina zemljišta u tvrtkinom vlasništvu povećana na 35.000 četvornih metara. Uz novoizgrađeni prodajni centar površine 5000 četvornih metara prostirat će se i retail park površine veće od 2200 četvornih metara, čime će se znatno proširiti dosadašnja trgovačka ponuda. Vrijednost investicije iznosi ukupno 45 milijuna kuna, a u daljnjim planovima je nadogradnja i postupno širenje kompleksa.

“Izrazito sam zadovoljan ovom kupnjom jer smo nastavili niz preuzimanja objekata te omogućili otvaranje novih radnih mjesta, kao i podizanje kvalitete života. Retail park će, uz naš centar u Vukovaru, proširiti ponudu za stanovnike grada i okolice te omogućiti obiteljima obavljanje mjesečne kupnje na jednome mjestu. No, nećemo stati ovdje. Planiramo i izgradnju nekoliko tisuća četvornih metara poslovnih prostora koji će upotpuniti ovaj projekt”, izjavio je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Pevec d.d.

Veća vidljivost brendova i niže cijene zakupa

“Osim odlične pozicije na raskrižju Osijeka, Vinkovaca i Borovog Naselja, retail park će građanima Vukovara i okolice povećati raznolikost ponude. Uz postojeću ponudu Pevecovog centra zamišljeno je da će kompleks obuhvaćati modne prodavaonice, lokale, restorane, kao i sadržaje za opuštanje. Cilj je učiniti iskustvo kupovine ugodnijim i pristupačnijim za čitavu obitelj. Pored kupaca, ovaj koncept daje dodatnu vrijednost i zakupcima prostora zbog povećane vidljivosti branda te niže cijene zakupa. Postojeći najmoprimci ostat će u svojim prostorima do kraja ugovorenog razdoblja, a svi zainteresirani zakupci mogu se javiti na email adresu zakupi@pevec.hr”. navodi se u priopćenju trgovačkog lanca.

>>Pevec zaposlio gotovo 600 novih djelatnika u posljednje 3 godine

Uz prodajni centar u Vukovaru, čije se otvorenje očekuje u listopadu ove godine, Pevec planira gradnju  dvaju novih prodajnih centara u Vinkovcima i Splitu. Tvrtka je u protekle tri godine preuzela i osam postojećih prodajnih centara, otvorila pet novih te zaposlila gotovo 600 novih radnika. Iz Uprave poručuju kako im je konačan cilj kroz naredne dvije godine podići prosječne neto plaće na 7500 kuna.