Softverska tvrtka Svam plus nova je članica IN2 grupe

Osnovna djelatnost tvrtke Svam plus je razvoj, implementacija i održavanje vlastitog poslovnog informacijskog sustava OperaOpus ERP, visoko parametriziranog ERP sustava za digitalizaciju i integraciju poslovnih procesa

30
Svam plus

Softverska tvrtka Svam plus nova je članica IN2 grupe. Osnovna djelatnost tvrtke je razvoj, implementacija i održavanje vlastitog poslovnog informacijskog sustava OperaOpus ERP, visoko parametriziranog ERP sustava za digitalizaciju i integraciju poslovnih procesa.

Svam plus se svojim rješenjima izvrsno uklapa u strateški okvir razvoja i rasta poslovanja IN2 grupe, nadopunjujući postojeći portfelj rješenja i proizvoda. Zaključenjem ove akvizicije IN2 grupa proširuje i dodatno osnažuje svoj portfelj usluga za klijente u segmentu gospodarstva.

S više od 25 godina iskustva u inteligentnim poslovnim sustavima i unaprjeđenju i integraciji poslovnih procesa, u nekoliko različitih industrija, SVAM plus je strateški odabir IN2 grupe koji odgovara zahtjevima tržišta i potrebama klijenata.

“Akvizicija SVAM plusa nam donosi rješenja koja su komplementarna postojećima unutar IN2 grupe u segmentu gospodarstva. Iskustvo, znanje i kvaliteta proizvoda Svam plusa će doprinijeti ostvarivanju naših planova širenja baze korisnika i daljnjem jačanju dugoročnih suradnji s klijentima”, rekla je Sanja Svilokos, izvršna direktorica Sektora gospodarstva, poslovnih i prostornih informacijskih sustava IN2 grupe.

“Uz konsolidaciju poslovanja i organski rast, već neko vrijeme analiziramo tržište u regiji tražeći partnere s kojima ćemo postići snažniju sinergiju i rast u novim tržišnim segmentima. U SVAM-u smo pronašli takvog partnera”, rekao je pak predsjednik Uprave IN2 grupe Denis Jašarević.

“Ovo je prva u nizu akvizicija koje pokazuju predanost CSI grupacije širenju poslovanja IN2 grupe na nacionalnoj i regionalnoj razini”, poručila je Katarina Šiber Makar, Senior Vice President for Business Development u CSI-ju i članica Nadzornog odbora IN2 grupe.