Spar u Donjoj Zdenčini gradi logistički centar vrijedan 100 milijuna eura

Na površini od 410.000 kvadratnih metara, na lokaciji koja je odlično prometno povezana cestama i u blizini je javnoga gradskog prijevoza i željezničke pruge, gradi se objekt čija površina premašuje 75.000 četvornih metara

38
Spar

U Donjoj Zdenčini, u općina Klinča Sela u Zagrebačkoj županiji, službeno je počela izgradnja najvećeg logističkoga centra trgovačkog lanca SPAR u Hrvatskoj. Investicija u projekt, veća od 100 milijuna eura, uvelike će unaprijediti i olakšati poslovanje kompanije za koju je efikasna logistika izuzetno važna, navodi se u priopćenju SPAR-a.

Na površini od 410.000 kvadratnih metara, na lokaciji koja je odlično prometno povezana cestama i u blizini je javnoga gradskog prijevoza i željezničke pruge, gradi se objekt čija površina premašuje 75.000 četvornih metara. Ukupni kapaciteti skladišta premašivat će 100.000 paleta. Centar bi trebao biti završen do kraja 2024. godine.

Obilježavanju početka gradnje SPAR logističkog centra uz Danijela Vidiša, člana uprave SPAR Hrvatska prisustvovali su Miljenko Vučković, načelnik općine Klinča Sela i Stjepan Kožić, župan Zagrebačke županije.

“Zahvaljujući učinkovitoj suradnji i efikasnoj podršci lokalne samouprave na čelu s načelnikom Miljenkom Vučkovićem omogućen je brzi početak realizacije ovog visokovrijednog projekta”, istaknuo je Danijel Vidiš, član Uprave SPAR Hrvatska. “Izgradnja logističkog centra predstavlja strateški najvažniji projekt za nas u SPAR-u. S obzirom na visinu investicije i brojnost uposlenih, vjerujem da je riječ i o trenutno najvećem projektu u Zagrebačkoj županiji i općini Klinča Sela.”