Crikvenički Jadran u uređenje plaža i kampova ulaže više od 30 mil. kuna

U tijeku je uređenje plaže na poluotoku Kačjak, obnavlja se paviljon uz hotel Slaven u Selcu, a pri kraju su i radovi u kampu Elements, također u Selcu, gdje će biti postavljeno šezdesetak novih mobilnih kućica

62
Poluotok Kačjak

Crikvenička hotelijerska tvrtka Jadran pokrenula je novi investicijski ciklus vrijedan više od 30 milijuna kuna. U tijeku je uređenje plaže na poluotoku Kačjak. Osim u beach-barovima i restoranu gosti će uskoro moći uživati u novouređenim lounge objekatima te vodenom parku.

Osim radova na Kačjaku, obnavlja se i paviljon uz hotel Slaven u Selcu, a pri kraju su i radovi u kampu Elements, također u Selcu, gdje će biti postavljeno šezdesetak novih mobilnih kućica. Nastavlja se i parceliranje te hortikulturno uređenje preostalog zemljišta u kampu.

Jadran je nedavno preuzeo i upravljanje nad kampom Uvala Slana s aparthotelom Clib Vala u Selcu. Kamp se prostire na više od 40 tisuća četvornih metara, raspolaže sa 190 parcela te aparthotelom kategorije 4* s 15 smještajnih jedinica i nalazi se u atraktivnoj uvali s pristupom plaži. Kamp Uvala Slana bio je van funkcije punih 18 mjeseci, a sada će ponovo otvoriti vrata gostima.

Ova ulaganja dosežu 27 milijuna kuna, a na udaljenijoj lokaciji Jadran ulaže dodatnih dodatnih 7 milijuna kuna u objekte Cluba Adriatic pa ukupna ulaganja premašuju 30 milijuna kuna.

Projekcije utemeljene na ulaganjima u podizanje kvalitete

“Projekcije naše hotelske grupacije temelje se na znatnim ulaganjima u podizanje kvalitete smještaja i pratećih sadržaja što obogaćuju našu ukupnu ponudu, i to na svim lokacijama. S ovim ulaganjima bit ćemo na turističkom tržištu znatno konkurentniji te u vremenu pred nama ostvarivati i dalje ambiciozne planove, što je zasad još uvijek usporeno. Ipak, vjerujemo da ćemo već uskoro krenuti intenzivnije u ovogodišnju turističku sezonu”, rekao je predsjednik Uorave Jadrana Goran Fabris za Novi list.

Dodao je kako je glavnina zaposlenika zaštićena od zaraze COVID-19 primitkom cjepiva, a krenula su testiranja i cijepljenja na novoosnovanim punktovima u Crikvenici, Dramlju i Selcu.

“Sve će to pružiti dodatnu sigurnost i našim gostima, kako onima potencijalnim koji tek planiraju dolazak u naše objekte, tako i onima koji već jesu naši gosti”, rekao je Fabris.

Hotelski lanac Jadran u vlasništvu je dvaju obveznih mirovinskih fondova, PBZ Croatia osiguranje d.d. i Erste plavi d.d. Upravlja s 14 hotela različitih kategorija i tri kampa na području Crikvenice i Makarske. Jadran raspolaže s više od 2000 smještajnih jedinica, a u kampovima je na raspolaganju 1300 parcela.