Dan otvorenih intervjua

Turistička kompanija Maistra na inovativan način želi privući potencijalne djelatnike i predstaviti kompaniju i najnoviji turistički proizvod. Stoga u utorak 28. veljače organizira Dan otvorenih intervjua u rovinjskom hotelu Amarin.

Dan otvorenih intervjua jedinstvena je prilika za sve u potrazi za poslom u turizmu. Omogućuje potencijalnim zaposlenicima da iz prve ruke, kroz razgovor s različitim profilom zanimanja iz hotela (recepcionara, kuhara, konobara, sobarice, animatora…) dobiju potrebne informacije vezane za uvjete i način rada na određenom radnom mjestu. Kandidati će potom proći selekcijski postupak Mastrinih stručnjaka. Ukoliko zadovolje i postanu dio tima hotela Amarin, pruža im se mogućnost rada tijekom cijele godine, nezamjenjivo iskustvo rada u profesionalnom, poticajnom i stručnom okruženju kao i mogućnost daljnjeg napredovanja.

Maistra je vodeća hotelijerska kompanija u Hrvatskoj i posluje u sastavu Adris grupe. Njena tržišna pozicija i prepoznatljivost uvelike je rezultat i kvalitete i zalaganja zaposlenika.

“Otvaramo vrata proaktivnim i ambicioznim osobama spremnim na rad u dinamičnom okruženju. Maistra kao jedna od vodećih hotelskih kompanija prepoznata je kao poželjan poslodavac koji iz godine u godinu otvara nova radna mjesta i sustavno provodi edukaciju svojih zaposlenika”, poručuju iz tvrtke.

Maistra organizira smještaj za sezonske radnike

Na razini tvrtke,  Maistra ove godine ukupno planira zaposliti 2.500 sezonskih radnika, najvećim dijelom za poslove u domaćinstvu, restoranu, kuhinji, animaciji, sportu i na recepciji. U odnosu na prošlu godinu, to je oko 300 radnih mjesta više što je u skladu s većim obimom posla u predsezoni ove godine, ali i potrebom za zapošljavanjem novih djelatnika u nedavno otvorenom obiteljskom hotelu Amarin u Rovinju.

Iako najveći broj djelatnika dolazi upravo iz Istre, Maistra organizira i plaća smještaj svim radnicima kojima je on potreban. Jednako tako, svi radnici imaju pravo na topli obrok te naknadu za prijevoz na posao. Ova prava dodaci su na plaću.

Tijekom cijele godine tvrtka provodi programe kojima se omogućuje dodatan razvoj za sve kategorije zaposlenika, od menadžmenta do sezonskih radnika te na taj način potiče stalan razvoj u profesionalnim znanjima, komunikacijskim, prodajnim i upravljačkim vještinama kao i sve oblike osobnog rasta i razvoja.